Η πραγματικότητα είναι, ως συνήθως, πολύ πιο πεζή και αστεία. Μέσα από την αλληλογραφία μεταξύ αρμοδίων και του διευθυντή γραφείου κ. Σκουρολιάκου (τίτλος και αυτός!), προέκυψε ότι
η μόνη ημέρα που ήταν δυνατή, για λόγους ασφαλείας, η επίσκεψη ήταν η Παρασκευή εκείνης της εβδομάδας, διότι το εργοτάξιο δεν θα βρισκόταν σε λειτουργία. Εδώ πρέπει να τονιστεί η ανάγκη τήρησης των κανόνων ασφαλείας, διότι όταν έχεις να κάνεις με συριζαίους επισκέπτες, πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός, είναι σαν να έχεις ένα δημοτικό σχολείο και μάλιστα χωρίς δασκάλους - συνοδούς. Η αντιπροσωπεία, όμως, επέμενε ότι μόνο την Πέμπτη ήταν δυνατή η επίσκεψη.
Δεν κατάλαβαν ή έκαναν ότι δεν κατάλαβαν; Ποιος να ξέρει. Εκείνοι, πάντως, υπό τον ακάθεκτο τομεάρχη Σκουρολιάκο, πήγαν την Πέμπτη, όπως τους βόλευε, παρότι είχαν προειδοποιηθεί για τους λόγους ασφαλείας που δεν επέτρεπαν επισκέπτες σε ώρα εργασιών, απαίτησαν να δουν το αναβατόριο και έστησαν έναν ωραίο καβγά, που τον μετέφεραν αργότερα στη Βουλή. Ηταν ένα σκετσάκι επιθεώρησης, δηλαδή, στο οποίο ο φλογερός τομεάρχης Σκουρολιάκος ουσιαστικά τα έψαλε στον εαυτό του, για την αδυναμία του να κάνει μια στοιχειώδη συνεννόηση.
Πράγματι, λοιπόν, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη θέση. Είναι και κάτι περισσότερο όμως: είναι η μετεξέλιξη του Χαϊκάλη! Σε αυτή την ένδοξη παράδοση ανήκει ο τομεάρχης Σκουρολιάκος...
Στ. Κασιμάτης-Καθημερινή
Η διαφορά στη μία μέρα προέκυψε από το γεγονός ότι το φετεινό έτος είναι δίσεκτο. Η αντιπροσωπεία σχεδίασε την επίσκεψη σε μη δίσεκτο έτος ενώ το υπουργείο Πολιτισμού σχεδίασε τα έργα συνυπολογίζοντας ότι το έτος είναι δίσεκτο. Εξ' αιτίας αυτού οι μεν πήγαν Πέμπτη ενώ οι δε δεχόταν Παρασκευή.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑναρωτιέμαι αν οι ψηφοφόροι του Συριζα έχουν συνειδητοποίησει τι έχουν ψηφίσει
ΑπάντησηΔιαγραφήεξακολουθώντας να υποστηρίζουν φαιδρούς
ποιτικούς και στελέχοι που στερούνται στοιχειώδη παιδεία και σοβαρότητα.