Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Έκλεισε το… πλυντήριο

Καταπληκτικό δεν είναι αυτό που αποκαλύφθηκε προχθές στη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, όπου και πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τις αποκαλύψεις των «Παραπολιτικών» περί τις παρακολουθήσεις ακόμη και βουλευτών; Εννοώ, τι έπραξε ο Πρόεδρος της τότε Βουλής Βούτσης, ο – μετά βεβαιότητος – χειρότερος πρόεδρος που γνώρισε το Κοινοβούλιο από τη Μεταπολίτευση και μετά… Ή μπορεί και πριν από αυτήν.
Οταν λέει το πληροφορήθηκε, από την έγκυρη ενημέρωση του Γιάννη Ρουμπάτη, τότε αρχηγού της ΕΥΠ, τι έκανε το άτομο; Κάλεσε πρώην βουλευτή και του επέστησε την προσοχή «διότι τον ακούει η ΚΥΠ», και αυτό ήταν όλο. Οτι ο πρώην βουλευτής ακουγόταν να συνομιλεί με ένα από τα μεγαλύτερα «ονόματα» της νύχτας, τον Δ. Μάλαμα, και το αντικείμενο ήταν το πώς θα έπαιρνε ο Μάλαμας τη διαχείριση του κυλικείου της Βουλής, ουδόλως απασχόλησε τον μπαρμπα-Βούτση.
Αντί λοιπόν να εστιάσει σε αυτό το
μείζον θέμα (ο υπόκοσμος στη Βουλή), και να τους αφήσει να εκτεθούν έτι περαιτέρω ώστε να τους «δέσει» για τα καλά η ΕΛ.ΑΣ., ειδοποίησε τον πρώην βουλευτή, εκείνος προφανώς τον Μάλαμα και μετά έκλαιγαν όλοι μαζί που χάθηκε τόσο άδικα το πλυντηριάκι…
Αυτός ήταν επί ΣΥΡΙΖΑ ο τρίτος στη σειρά θεσμός του πολιτεύματος. Από τι γλιτώσαμε, ρε παιδιά; Ακόμη αναρωτιέμαι. 
Γ. Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά