Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Οι “πνιγμένοι” του ΣΥΡΙΖΑ απ’ τα μαλλιά του (υπόδικου) Μένιου πιάνονται!


Η δημόσια παρουσία του Μένιου Φουρθιώτη, όπως και πολλών παροικούντων στα πάνελ της τηλεοπτικής Ιερουσαλήμ, είναι ένα ζήτημα που αφορά την αισθητική των τηλεθεατών και την ποιότητα των υπευθύνων που αρμοδίως φροντίζουν για την… ανταποδοτική ανακύκλωση αυτού του είδους των εκπομπών.

Προφανώς η περίπτωση του κυρίου αυτού δεν θα έπρεπε να απασχολεί ούτε κατά διάνοια το πολιτικό σύστημα, πολλώ δε μάλλον ένα κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εκτός κι αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διότι μόνο ένα κόμμα σαν αυτό, μ’ αυτή την ηγεσία, θα μπορούσε να βγάλει ανακοίνωση στηρίζοντας επί της ουσίας την… πολιτική παρέμβαση ενός υπόδικου παρουσιαστή- επιχειρηματία του… κάλους. Ασφαλώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το έπραξε γιατί μ’ αυτό τον τρόπο θέλει να υπερασπιστεί την «αλήθεια» ώστε να βρει… το δίκιο του ο κ. Φουρθιώτης.

Κάποιοι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είχαν πάρε- δώσε την περίοδο της «πρώτης φοράς αριστερά», αλλά το κόμμα του «ηθικού πλεονεκτήματος» δεν θα μπορούσε φανερά να έχει επαφές και σχέσεις με τον εν λόγω κύριο. Άλλοι είναι οι λόγοι που το κάνει και εξηγούνται.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στριμωγμένος λόγω της

ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, η ηγεσία του αμφισβητείται εκ των έσω, ενώ αρχίζουν να έρχονται στην Κουμουνδούρου οι «λογαριασμοί» για τη σκευωρία της Novartis. Συνεπώς είναι λογικό οι «πνιγμένοι» να πιάνονται απ’ τα «μαλλιά» του Μένιου ελπίζοντας ότι ο αντιπερισπασμός θα λειτουργήσει ως… «Άρλεκιν» στο κοινό στο οποίο απευθύνονται.

Κάποιοι εκτιμούν ότι πρόκειται για κατάντια, ενώ κάποιοι άλλοι εκφράζουν την απογοήτευσή τους για το επίπεδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και οι μεν και οι δε είναι βέβαιο ότι δεν έχουν καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα, αλλά συλλογικότητα με ασυλλόγιστη ηγεσία. Το απέδειξαν στα χρόνια που κυβέρνησαν παρέα με τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου.

Το επιβεβαιώνουν σήμερα απ’ τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναζητώντας συμμάχους και ερείσματα στο περιθώριο. Η εκδίκηση του Μάρξ με υπογραφή… Γκράουτσο.

Easy Writer

tomanifesto.gr

 

15 σχόλια:

  1. Κύριος οίδε, με τι τσοντες και διαστροφές εκβιάζει ο Φουρθιώτης τους διεστραμένους (και απο τέτοιους εχετε και μη μου πείτε οχι...Γεωργιάδη Λιγάδη κλπ) και το έχουν πάρει υπο προστασία ''το αγόρι'' οι άριστοι. Ποιος ξέρει τι άλλο τους ζητάει, εκτός της αστυνομικής προστασίας, και αφού άλλαξε απο υπουργό Εργασίας τον Γιαννη Βρούτση ο οποίος ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ στο Μένιο. Αυτοί είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ ερμοι ποσο απελπισμενοι ειστε η στερηση της εξουσιας σας παλαβωσε ...κουλη θα ακουτε και θα τρεχετε για πιπι

      Διαγραφή
    2. ο γιος του θρυλου μητσοτακη λοιπον !! Να τον χαιρεσθε !!

      Διαγραφή
  2. ..κουλης ο τρομερος λοιπον, π~ οταν περπατα σειεται η γη, χλωμαινει το φεγγαρι,ανοιγουν τα επουρανια ...κι αλλοιμονο μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερμοι και απελπισμένοι λέει ο πιο πάνω φιλτατος, φίλε μου τί έχεις να πεις για τη σημερινή κατάντια τού επιτελικού κράτους, στο έλεος του χιονιά οι συμπολίτες μας στήν εθνική οδό, στο έλεος του επιτελικού κράτους θα συμπληρωνα επίσης είναι κατάντια αυτό για τη χώρα μας, ιδίως μετά καί τό σημερινό ξεχυλησε το ποτήρι, έλεος μας κυβερνούν πολιτικοί απατεώνες οι μόνη τους ικανότητα είναι πώς θα προσλαμβάνονται γαλάζια παιδιά από τη πίσω πόρτα, τί να αναφέρουμε, τις πυρκαγιές στήν Εύβοια, τη διαχείριση της πανδημίας με εκατοντάδες νεκρούς, την ακρίβεια την οικονομία, την ανεργία, τα καύσιμα, το ρεύμα, μας διέλυσαν δεν άφησαν τίποτα όρθιο.. φωνάξτε όσο θέλετε τέτοια καταστροφή δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και μη ξεχνας να αναφερεις φιλε μου και το τι συνεβει επι Κουλη,οπου ο δαιμονιος παπας ασελγησε το αγνο πλασμα,ενα 15χρονο κοριτσι, μεσα στον αβυλο και ιερο χωρο της ιερης ορθοδοξου εκκλησιας μας !!Μοναδικο επεισοδιο στα χρονικα της ορθοδοξου εκκλησιας νας !!

      Διαγραφή
    2. Τελικά καλά λένε ότι τους συριζαιους τους έχουμε να γελάμε και όχι να πιάνουμε κουβέντα μαζί τους....τώρα γίνατε και θρήσκοι σαν τον Ζήκο τον άθεο ...ντροπή σας κατσαπλιάδες.

      Διαγραφή
  4. Ο Τσίπρας θα καταργούσε την κακοκαιρία με ένα νόμο κι ένα άρθρο, ξέρουμε.
    Βγαίνουν οι ανεγκέφαλοι στους δρόμους χωρίς αλυσίδες ενώ εδώ και 3 μέρες οι μετεωρολόγοι φωνάζουν για ακραία καιρικά φαινόμενα και όταν εγκλωβίζονται τους φταίει Ο Μητσοτάκης ο Άδωνις, ο Πατούλης και όλοι οι νεοδημοκράτες...παίξτε αλλού σαλεμένα μυαλά έτσι δεν ξαναβλέπετε εξουσία είχατε κάνει ίδια και χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπες όλα, η απάντηση σού φανερώνει το χαμηλό επίπεδο οξυδερκειας σού, καταλάβαμε όλα όσα είπες , ακόμα φταίει ο Τσίπρας για όλα φταίει ο κοσμακης πού ξεκίνησε να πάει στη δουλειά τού η για οτιδήποτε άλλη ανάγκη είχε, αλλά δε φταίει ο κρατικός μηχανισμός, δε φταίει η κυβέρνηση πού τον διευθύνει, αλλά το κερασάκι στη τούρτα το έβαλες στο τέλος, εδώ καί αν τά είπες όλα, Μητσοτάκης, Άδωνις, Πατούλης, αχ Ελλαδιτσα μου χιλιοδοξασμενη μου χώρα τί γαιδαροι σε κυβερνάνε τώρα, χαχαχα εδώ γελάμε αν καί θά έπρεπε να κλαίμε.. Φίλε μου πιστεύω μετά την ανάγνωση της απάντησης μου στο σχόλιο σου να κατάλαβες καί εσύ ότι όσα είπες λογίζονται ως χαζομάρες απλά..

      Διαγραφή
    2. Αυτή η τύπισσα που ολο λέει και ξαναλέει
      οτι μας κανει πλάκα και μας εχει να γελάει,
      της εχει ταχα περάσει απ το μυαλό
      τι πλάκα της κάνουμε εμεις εδω!!!

      Διαγραφή
  5. Ο άλλος πήγε μπροστά στην κάμερα να βρίσει τον Μητσοτάκη γιατί πήγε στα χιόνια χωρίς αλυσίδες.

    Συγγνώμη κιόλας που δεν ήρθε να στις βάλει ρε σύντροφε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ δεξιό Γιουσουφακι ζεις σε άλλο κόσμο, είστε η μόνη κυβέρνηση πού με πυρκαγιές, με χιόνια καί με βροχές πάντα άλλος την έχει τήν ευθύνη, γελάει ο κόσμος, κάνε ένα σοβαρό σχόλιο αλλά μη γελοιοποιεις τη πραγματικότητα, το Μητσοτάκη τον βρίζουν από τις πυρκαγιές ακόμα, δε βλέπεις ότι δεν πάει άλλο? Δεν το καταλαβαίνεις αυτό?

      Διαγραφή
  6. Εγώ άκουσα (σε καναλι της Τηλεοραση),μια κυρία στην Εθνική οδό να διαμαρτυρείται γιατί δεν υπάρχει υπηρεσία να τις βάλει τις αλυσίδες στο αυτοκίνητο!@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακούω πολλούς που λενε οτι
    στην Ευρώπη με παρόμοιες καταστάσεις χιονόπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτο είναι σωστό αλλά υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια. Εκεί από αρχές Οκτωβρίου ΟΛΑ τα αυτοκίνητα ΥΠΟΧΡΕΟΎΝΤΑΙ να φορούν χειμωνιάτικα λάστιχα με βαρύτητα πρόστιμα σε όσους δεν συμορφωνονται. Επειδή μένω χρόνια στη Βουλγαρία όλοι αλλάζουμε λάστιχα τον Οκτώβριο.
    Άρα με αυτή τη ποσότητα του χιονιού σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ήταν αδύνατο να παραμείνει καθαρή η Αττική οδός. Η λύση ήταν αυτοκίνητα μόνο με αλυσίδες η χειμωνιάτικα λάστιχα η απαγόρευση της κυκλοφορίας. Έτσι λειτουργούν οι χώρες που έχουν χιονοπτώσεις κάθε χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιον τα λες αυτα καλε μου ανθρωπε , ακομα δεν καταλαβες οτι εδω εχουμε απειρα κι αγγελικα πλασμενα πλασματα με βροντοφωνη λαλια ομως αλα Κουλη, Αδωνη, Πατουλη... , ολα τα καλα παιδια απο τα πλουσια προαστεια της Αθηνας και των 4 εκατ. κατοικων του λεκανοπεδιου Αθηνων με Κηφισια , Κωλονακι και .... !! Τι να ξερουν αυτα για προφυλακτικα μετρα , λυσεις και πως λειτουργουν αλλες Χωρες με συντονισμενα μετρα και διαταξεις .
      Το πολυ τα αριστοκρατοπαιδα αυτα της Αθηνας και των προαστειωναυτα να βγουν σε λιολουστες μερες για φρεσκο αρνι,καμια ψαροσουπα απο ελευθερα ψαρια και για ξαπλα σε μπαλκονια της επαρχιας, με φασαριες αυτα δεν μπλεκονται!!

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά