Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγει άθλια πρωτοσέλιδα εις βάρος Χρονοπούλου-Ανδρουλάκη -Να παραιτηθεί ζητά το ΠΑΣΟΚ

Υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως καταγγέλλουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αναπαράγει χυδαία πρωτοσέλιδα για την υπόθεση Γεωργούλη, με θεωρίες συνωμοσίας που φτάνουν ως και να υπονοούν ότι έχει ευθύνη το θύμα για όσα υπέστη.
Η υποψήφια βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter χυδαίο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό», που κάνει λόγο για «βρώμικη υπόθεση» και αναφέρεται σε λεπτομέρειες που παραπέμπουν σε θεωρία συνωμοσίας.
Εκτός από τη δημοσίευση του πρωτοσέλιδου, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μητέρα της χρυσής ολυμπιονίκη στο επί κοντώ Κατερίνας Στεφανίδη, ανάρτησε και ένα δικό της σχόλιο, με το οποίο εκφράζει την πεποίθησή της ότι το ανυπόστατο δημοσίευμα μπορεί και να… ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
«Συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι» έγραψε στην ανάρτησή της, προκαλώντας σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με χρήστες να κάνουν λόγο για στοχοποίηση του θύματος.
Σάλος με ανάρτηση υποψήφιας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ -Τι καταγγέλλουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ
Ο Παύλος Χρηστίδης, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στον νότιο τομέα, αλλά και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑΣΟΚ, δημοσίευσαν στα social media την επίμαχη ανάρτηση.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος έγραψε: «Συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα για τις επιλογές του, αναμένουμε την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου. Μόνο ντροπή». Ο κ. Χρηστίδης στην ανάρτησή του γράφει: «Είναι δυνατόν; Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό;»

Μάλιστα, σε επόμενη ανάρτησή του, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ζητά να αποσυρθεί η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη από τα ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα, έγραψε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποσύρει άμεσα την υποψηφιότητά της, διαφορετικά αποδέχεται τα γραφόμενά της» .

Οι αναρτήσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ:
Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ: Για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο»

Ο Δημήτρης Μάντζος, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, προχώρησε σε ανακοίνωση μετά τις αναρτήσεις της Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη, τονίζοντας ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο».

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Μάντζου:

Μετά τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων του θύματος, μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο».

Η υποψήφια βουλευτής, περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, αναπαράγει και υιοθετεί στο twitter κατάπτυστα και ψευδή δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό». Ρωτούμε τον κ. Τσίπρα προσωπικά τι άποψη έχει για όλα αυτά.

ΥΓ: Ας σβήνουν όσο προλαβαίνουν. Εξάλλου, δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό. Ούτως ή άλλως, δεν πείθουν κανέναν.


Σχόλιο της Κατερίνας Στεφανίδη στην αντιπαράθεση για τη μητέρα της

Στη διαδικτυακή αντιπαράθεση παρενέβη και η χρυσή ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, απαντώντας σε σχόλιο που έγραφε: «Να μαζέψεις τη μητέρα σου». Η Κατερίνα Στεφανίδη απάντησε: «Τι είμαι για να τη μαζεύω, μπόγιας;»
Διέγραψε την ανάρτηση η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον σάλο

Σημειώνεται ότι, μετά τον σάλο, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι διέγραψε την ανάρτησή της.

Πάντως, δεν πρόκειται για τη μόνη ανάρτηση της εν λόγω βουλευτού που προκάλεσε αντιδράσεις. Στο Twitter είχε δημοσιεύσει και μια ανάρτηση που σχολίαζε το γεγονός ότι η καταγγελία έγινε «1 μήνα πριν τις εκλογές», μαζί με το σχόλιο «βρωμάει από όπου και να το πιάσεις», υπονοώντας, δηλαδή, ότι κάτι κρύβεται πίσω από την υπόθεση.
«Τα μάζεψε» η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη μετά τις αντιδράσεις

Μερικές ώρες αργότερα και έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις, η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη «τα μάζεψε», ζητώντας συγγνώμη μέσω ανάρτησής της στο Twitter.

Στην ανάρτησή της έγραψε:

«Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε».

iefimerida.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά