Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Ξύπνα τους Πρόεδρε.


Με οργάνωση αλά Ομπάμα στο Διαδίκτυο, ο Γιώργος απαντά και τσακίζει τους νταβατζήδες και τα τραβεστί σενάρια της συγκυβέρνησης!...


Με διαφορά που θα ξεπερνάει τις 8 ποσοστιαίες μονάδες, ο Γιώργος Παπανδρέου θα συντρίψει την διεφθαρμένη ΝΔ, η οποία επιχειρεί μέσω των νταβατζήδων να οδηγήσει τη χώρα στο τραβεστί σενάριο της συγκυβέρνησης.
Ο Γιώργος Παπανδρέου μόνος του, πήρε πάνω του το ΠΑΣΟΚ επιλέγοντας όταν χρειάσθηκε ν ανοίξει μέτωπο με τα χαμαιτυπεία των νταβατζήδων.
Αυτή τη φορά λοιπόν το επιτελείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει την μεγαλύτερη Διαδικτυακή επέλαση των τελευταίων ετών. Μια ομάδα δράσης από 100 εγχώριους γκουρού του Διαδικτύου, αναλαμβάνουν την οργάνωση της Διαδικτυακής επικοινωνίας του Γιώργου στα χνάρια του Μπαράκ Ομπάμα. Έχοντας άμεση επαφή με το πιο νευραλγικό κομμάτι των πολιτών, ο Γιώργος ετοιμάζεται να οδηγήσει σε αχρησ(τ)ία τα παραδοσιακά ΜΜΕ-χαζοκάναλα και εφημερίδες.
Ο Παπανδρέου που θα συντρίψει την ΝΔ, σχηματίζοντας καρααυτοδύναμη κυβέρνηση, δεν έχει ανάγκη τις νουθεσίες του Σημίτη που πέρασε και δεν ακούμπησε, δεν άφησε το σημάδι του στην Ιστορία.
Δεν έχει να φοβηθεί το επιπόλαιο Μega, το οποίο όπως όλοι ενθυμούνται υποστήριζε τον Βαγγέλη Βενιζέλο, αλλά οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ αφού διασκέδασαν με τον ευχάριστο, ευφυή και χαβαλέ Πρετεντέρη και τα πάθη του, στο τέλος ψήφισαν δαγκωτό Παπανδρέου.
Έτσι
και τώρα απολαμβάνουν το σώου του Γιάννη, μόνο που δεν έχουν ανάγκη, ούτε τον ίδιο ούτε το κανάλι του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση Mega και Πρετεντέρης ταυτίζονται-καθότι οι υπόλοιποι Οικονομεοκαμπουράκηδες είναι για τα πανηγύρια-κλαρίνα με την έξοχη ντιζέζ Αζέλ..
http://kourdistoportocali.blogspot.com
Πριν από ένα μήνα σε επικοινωνία με το γραφείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, είχα επισημάνει τη δύναμη του διαδικτύου και συγκεκριμένα την αυξανόμενη δύναμη των bloggers .Επιτέλους κάποιοι ακούνε , ένα μεγάλο μπράβο στο Πρόεδρο και στο επιτελείο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά