Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Είδηση βόμβα για το βατοπέδι !



Ζητάνε να πάει πάλι η δικογραφία στη Βουλή!...
Οι εισαγγελείς Σπυροπούλου και Στραγάλης, συνεχίζοντας την έρευνα για το Βατοπέδι, εντόπισαν πελώριες ευθύνες υπουργών, και μάλιστα υπουργών που είχαν την πρώτη φορά απαλλαγεί.
Οι δυο εισαγγελείς ζητάνε από... τον προϊστάμενό τους τον κ.Καρούτσο να πράξει τα νόμιμα, και να διαβιβάσει την δικογραφία στη Βουλή!...

Πραγματικά ασύλληπτο
Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Κυριάκος Καρούτσος, παρά την επισήμανση των εισαγγελέων για ευθύνες υπουργών, κρατάει την δικογραφία στο συρτάρι του.
Παρά το γεγονός ότι οι εισαγγελείς στην ερευνά τους διαπίστωσαν τεράστιες ευθύνες για υπουργούς και θα' πρεπε ήδη η δικογραφία σύμφωνα με τον νόμο να ... είχε πάει στη Βουλή, είναι κλειδωμένη στο γραφείο του προϊσταμένου της εισαγγελίας.
Μάθαμε ότι ο ίδιος είπε πως, την επόμενη βδομάδα θα σκεφτεί και θα αποφασίσει τι θα κάνει!...
Αλήθεια, χρειάζεται ένας εισαγγελέας να σκεφθεί αν θα εφαρμόσει τον νόμο?...


Όσο και να κρατάει στο συρτάρι του την δικογραφία για το Βατοπέδι ο κ.Κυριάκος Καρούτσος, ο δρόμος για την Βουλή είναι πια ανοιχτός. Κι αυτή την φορά δεν θα' χουμε τον κ.Σανιδά να λέει "απ΄την καλή του θέληση στέλνει τα έγγραφα στη Βουλή να ενημερωθούν οι Βουλευτές".

Τώρα οι εμπλεκόμενοι υπουργοί δεν... πρόκειται να γλιτώσουν υπό το φως των στοιχείων την βάσανο της εξαντλητικής εξέτασης από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.
Οι εισαγγελείς το ζητάνε και είναι πλέον μονόδρομος . Εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο είναι οι πρώην υπουργοί Ρουσόπουλος, Αλογοσκούφης, Μπασιάκος, καθώς και οι υφυπουργοί Οικονομίας Π.Δούκας και Αντώνης Μπέζας.
Για ποιον χτυπάει απ' αυτούς η καμπάνα?
Θα το δούμε σύντομα...
krogias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά