Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Μπράβο παιδιά !


To μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Πετρούλα Ντελεδήμου, εξελέγη ομόφωνα, το Σάββατο 18 Απριλίου, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Σοσιαλιστικής Νεολαίας (ECOSY), στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας(κάντε κλικ για καλύτερη ανάλυση) συγχαίρει την κ. Ντελεδήμου για την εκλογή της , ας παραδειγματιστούν οι "μεγάλοι" γιατί όλοι μας αυτή τη νεολαία θέλουμε χωρίς παρωπίδες και δογματισμούς, έτσι θα προχωρήσει αυτή η χώρα επιτέλους μπροστά.

3 σχόλια:

  1. κυριοι εχετε χασει επεισοδια μπορειτε να το δειτε αυτο και στη πελασγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ Η ΣΗΨΗ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ .ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ,ΜΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ.ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ,
    ΟΡΑΜΑ ΜΗΔΕΝ.ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ,ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΙΣΜΟΣ .ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΧΩΡΙΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΛΩΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ.
    ΤΙ ΠΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαριτολογωντας το ειπα για τα [πεδια] ελπιζω ν΄αντιλαμβαναιστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά