Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Ψάχνουν τις ημερομηνίες για εκλογές


Σκηνικό επίσπευσης των εκλογών άρχισε να στήνει από χθες η κυβέρνηση. Παράλληλα, κορυφώνει την επίθεση εις βάρος του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο αποδίδει την αποκλειστική ευθύνη για το έντονο προεκλογικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί και αναγκάζει ουσιαστικά τον κ. Κων.
Καραμανλή να στήσει κάλπες το αργότερο στις αρχές Οκτωβρίου.

Κορυφαίος υπουργός τόνιζε χθες στα «ΝΕΑ» ότι «ο χρόνος προς τις κάλπες έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα» και άφηνε να εννοηθεί πως ο Πρωθυπουργός έχει πλέον πειστεί ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να προσδοκά πολιτικά κέρδη από την παράταση του εκλογικού χρόνου έως την προσεχή άνοιξη.

Υπουργικά και κομματικά γραφεία έχουν τεθεί πλέον σε εκλογικό συναγερμό, ενώ τον δρόμο για πρόωρες κάλπες το φθινόπωρο άρχισε επί της ουσίας να στρώνει από χθες και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Με αφορμή την προεδρική εκλογή, ο κ. Ευάγ. Αντώναρος κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι «επιμένει να παίζει με τους θεσμούς και μάλιστα με τον κορυφαίο θεσμό στη χώρα» και πρόσθεσε με έμφαση: «Εμείς σε τέτοια παιχνίδια δεν συμμετέχουμε και δεν έχουμε καμία διάθεση να επιτρέψουμε στο ΠΑΣΟΚ να οδηγήσει τη χώρα σε μια πολύμηνη προεκλογική περίοδο».
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά