Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Πάνε σαν άλλοτε...

Σε δημοκρατική χώρα ζούμε. Ο καθένα μπορεί να συναντάει όποιον θέλει και όποτε θέλει. Εξίσου όμως, δικαίωμα του καθενός μας είναι να κρίνουμε στάσεις και συμπεριφορές. Και σε μια εποχή ύψιστης πολιτικής ευθύνης, δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε, τον παράδοξο τουλάχιστον τρόπο σκέψης των ηγετών των κομμάτων της άλλης αριστεράς.
- Τόσο η κ. Παπαρήγα, όσο και ο κ. Τσίπρας ξιφούλκησαν κατά της σύσκεψης των  πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην οποία αρνήθηκαν να συμμετάσχουν...Και οι δύο όμως, δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να δεχθούν να συναντήσουν κατ ιδίαν τον πρόεδρο της ΝΔ.
 Ξέρουμε  ότι οι συμπάθειες δεν κρύβονται.  Και κάποιοι, πάνε και σήμερα...σαν άλλοτε.

3 σχόλια:

  1. Ποιόν πρόεδρο της δημοκρατίας; Μιλάμε για τον "θεσμό" αυτόν που περίπου πριν ένα χρόνο ο γιωργάκης τον είχε μετατρέψει σε μέσων εκβιασμού;;; "Εκλογές ή δεν ψηφίζουμε Παππούλια";;;
    Μα! Καθόλου μνήμη;
    Δεν μπορούμε δύο μέτρα και δύο σταθμά και στους θεσμούς, ήμαρτον!!!
    Τώρα μας βολεύει ο πρόεδρος της δημοκρατίας, για να κάνουμε τα επικοινωνιακά -φτηνά- παιχνιδάκια μας, "ζήτω ο πρόεδρος". Και "χθες" ο πρόεδρος ήταν συνυπεύθυνος στην πρόωρη διάλυση της βουλής με κίνδυνο την παραγραφή αδικημάτων πολιτικών, τα οποία δεν υπήρξαν ποτέ!!! Τόσο λαϊκισμός τόσο φτηνή πολιτική, έλεος!!!
    Υπάρχουν και κάποιοι που δεν ξεχνούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δημοκρατικός λαός δεν ξεχνά το βρώμικο '89, επίσης δεν ξεχνά τον μοιραίο πρωθυπουργό ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και την παραταξή του ΝΔ που μας έφεραν στα πρόθυρα της πτώχευσης.
    Όσο για τα τους αριστερούς ψάλτες της δεξιάς Τσίπρα και Παπαρήγα, πέντε χρόνια παρακολουθούσαν τον κατήφορο της χώρας κοιμώμενοι και τώρα συνασπίζονται ενάντια στο ΠΑΣΟΚ που προσπαθεί να σώσει τη χώρα από την οικονομική κατάρρευση.

    Αλήθεια πέντε χρόνια γιατί δεν συναντήθηκαν ποτέ με τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ παρ' ολες τις προσκλήσεις του για κοινούς αγώνες, αν το είχαν κάνει ισως να μην φτάναμε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτωχέ aliea.
    Σκέψου λίγο όταν ψαρεύεις που θα ήταν η Ελλάδα αν δεν είχε κάνει τον "εκβιασμό" 'όπως λες ο Γιωργάκης...
    Ο Κωστάκης ο Μπουχέσιος ο επονομαζόμενος και γιαλαντζή Καραμανλής δεν θα είχε αφήσει τίποτα όρθιο.
    Άσε την πολιτική φτωχέ ψαρά μου σε αυτούς που δεν είναι κολλημένοι και φανατίλες και ...σήκωσε κανένα δίχτυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά