Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Το πρώτο ρήγμα στη Δημοτική ομάδα Γκλέτσου

Άκαρπη απέβη η σημερινή προγραμματισμένη  συνεδρίαση για την εκλογή Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου  Δήμου Στυλίδας.
Η πρόταση του Δημάρχου  κ. Απ. Γκλέτσου ο κ.Βέττας Δημ., μετά από τρεις ψηφοφορίες όπως ο νόμος ορίζει,  δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία.
Στη διαδικασία υπήρξε εμπλοκή γιατί ο εκλεγμένος σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Νίκος Αγαπίου ,παρά την επιθυμία του Δημάρχου, αυτοπροτάθηκε για τη θέση του Προέδρου οδηγώντας τα πράγματα σε αδιέξοδο.
Η ψηφοφορία θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή  έως τότε ...καλά ξεμπερδέματα.

7 σχόλια:

  1. ANEMOΜΑΖΩΜΑΤΑ...ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ
    ΑΥΤΟΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ.
    ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΘΑ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ ..ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΩΝΥΜΕ 3.07 ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ . ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΟΜΑΖΟΜΑΤΑ ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ;; ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ;; ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν μερικες φωνες ελεγαν οτι το υλικο του συνδυασμου γκλετσου ηταν για τα μπαζα καποιοι γελουσαν ,τωρα κλαψτε ομαδικα, αλλο ερατω αλλο καλλικρατης.
    ρε 3:19 πως να πεσει ο πρωτος;τοση ασχετοσυνη και ψηφιζετε κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ! ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ! ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ..ΚΑΙ ΝΕΡΟΚΑΛΑΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ! Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ! ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ .. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΧΕΙ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ....ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ ..ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο θίασος Γκλέτσου έγινε μπουλούκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά