Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Άκρα του τάφου σιωπή...

Τέταρτη  μέρα της απεργίας της ΕΣΗΕΑ. Η χώρα μας χωρίς εφημερίδες και  ειδήσεις στα τηλεοπτικά κανάλια. Προσέξτε , όλες αυτές τις ημέρες δεν υπήρξε ούτε μια δήλωση από έναν πολιτικό ,ούτε μια ανακοίνωση από έναν πολιτικό φορέα.
Δεν συνέβη τίποτα στην Ελλάδα; Δεν συνέβη τίποτα στον κόσμο; 
Απλά τα πράγματα. Όλοι αυτοί οι κύριοι ζούνε για το "γυαλί" της τηλεόρασης και η τηλεόραση κινείται γύρω από αυτούς, η διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο .
Από αύριο γυρίζουμε στα γνωστά καραγκιοζιλίκια και τις στημένες κοκορομαχίες.
Κύριοι ευτυχώς σας καταλάβαμε.

3 σχόλια:

  1. ΒΑΣΙΛΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ηρεμησαμε ρε παιδια ! ηρθαμε στα ισια μας ! δεν θελουμε αλλο προπαγανδα ..φτανει πια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαι βέβαιος ότι αν σταματήσουν οι "ειδήσεις" για 6 μήνες, η Ελλάδα δεν θα χάσει τίποτα, απεναντίας ο κόσμος θα συνηδητοποιήσει την κατάσταση στη πραγματικήτης διαστάση. Δυστυχώς από αύριο αρχίζουν τα τροπάρια "δε μου λες Γιάννη","Δήμητρα θα πτωχεύσουμε", "έτσι είναι Ολγα", Τράγκας εναντίον Κώνστα, Κολλάτος, Αλαβάνος ξεκινά την επανάσταση απο τη βίλλα της Πεντέλης, Τσίπρας με γιαούρτι 2% (για εύλογους λόγους) εναντίον Πάγκαλου, ΚΚΕ με σύγχρονους μεθόδους ανυπακουής (σκέψου να έλεγε αυτά η Αλέκα στη Ρωσσία επι ΕΣΣΔ)και γενικότερα όλος ο θίασος επι σκηνής. Μετα έχουμε απαίτηση να μας πάρουν στα σοβαρά οι ξένοι. Ας ανοίξει κάποιος ενα site της Ιρλανδίας, που έχει παρόμοιο πρόβλημα με την Ελλάδα για να διαπιστώσει με τι ασχολείται καθημερινά ο τύπος και η τηλεόραση (ειδήσεις). Δέστε το παράδειγμα της Ιαπωνίας. Ασσύληπτη καταστροφή. Πολιτικές δυνάμεις, τύπος,λαός,αντιμετωπίζουν τη καταστροφή με σοβαρότητα και υπευθηνότητα. Εδώ χαβαλές, ελαφρότητα, κωμωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά