Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Να εγκλωβίσει πολιτικά τον Σαμαρά, επιχειρεί ο Ψωμιάδης


Με τα γνωστά επικοινωνιακά τρικ, αλλά και το κλασικό λαϊκίστικο ύφος που τον έκανε διάσημο ανά το πανελλήνιο, ο «μακεδόνας της καρδιάς μας»,  Π. Ψωμιάδης, μετά από 24 ώρες άρχισε να μιλά, αλλά χωρίς όμως να σχολιάζει ευθέως  την  απόφαση του Εφετείου! Απλά ισχυρίζεται πως υπάρχει  «πολιτική δίωξη  και φίμωση» προς το πρόσωπό του.  Καταγγέλλει του αντιπάλους του αποφεύγοντας και πάλι να τους κατονομάσει, αλλά «προειδοποιεί» όμως «εκείνους που θα λάβουν την απόφαση να τεθεί σε αργία. «Ας το τολμήσουν… τους προκαλώ», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στο zougla.gr. Στο ερώτημα σχετικά με τα σχέδια του σε
περίπτωση που τεθεί σε αργία και πάλι η απάντηση είναι … ψωμιαδική: «Εδώ στο γραφείο μου υπάρχει ένα χαρτί με όνομα και αρχές οι οποίες θα εξαγγελθούν. Να περιμένετε σίγουρα μία κίνηση από εμένα».Το τελευταίο πάντως είναι «μήνυμα» προς τη Συγγρού που μέχρι στιγμής τηρεί σιγή ιχθύος και είναι σαφές το υπονοούμενο: αν δεν τον καλύψουν πολιτικά τότε σκέφτεται να  προχωρήσει σε ίδρυση δικού του κόμματος.
www.kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά