Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Θα θρηνήσουμε θύματα

Από  καθαρή τύχη δεν έχουμε ακόμη θρηνήσει  θύματα στην παραλία Πελασγίας  από τον ισχυρό κυματισμό που δημιουργούν τα διερχόμενα πλοία της γραμμής Αγ. Κωνσταντίνος-Σκιάθος.
Επειδή τα παράπονα των πολιτών στα πλησιέστερα λιμεναρχεία δεν έχουν φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, τηλεφωνήστε στο τμήμα παραπόνων του Υπουργείου  Τηλ.: 2104191480 - 2104191296
 ή στείλτε e-mail  εδώ  info@yen.gr
Οι τοπικές δημοτικές αρχές  που αντιμετωπίζουν καθημερινά το πρόβλημα ας κάνουν τις κατάλληλες ενέργειες μήπως επιτέλους κάποιοι συγκινηθούν .

3 σχόλια:

  1. ΤΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΕΔΩ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΓΛΥΦΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Στανίκι την Παρασκευή 22.7 και ώρα 11 το βράδυ κατέστρεψε ολοσχερώς 3 βάρκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν λάθος από την αρχή που μπήκαν τέτοια πλοία σε τόσο κλειστή θάλασσα - δίαυλος Ωρεών. Το πρόβλημα είναι ότι αυτού του είδους τα πλοία είναι δύσκολο να πάνε πιο σιγά ή να αυξομειώνουν ταχύτητες γιατί είναι τζετ, δηλαδή δεν κάνουν χρήση προπέλας. Αλλά τι να κάνουμε ο Έλληνας θέλει να πάει γρήγορα στον τόπο των διακοπών του, άσχετα αν μετά ενοχλείται και ο ίδιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά