Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Αργά το καταλάβατε...

Ανδρέας Λοβέρδος :«Σας θυμίζω τον τραγικό θάνατο των τριών προσώπων στη Marfin. Σας θυμίζω ότι με το που πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι, σαν να μην ήταν άνθρωποι, επειδή δεν ανήκαν στην Αριστερά, το θέμα "ξεπετάχτηκε" σε δέκα λεπτά, άντε σε ένα βραδινό δελτίο ή στις κηδείες τους! Διότι, στη μεταπολιτευτική Ελλάδα, η αξία της ζωής είναι μόνο εάν είσαι αριστερός. Εάν δεν είσαι αριστερός, σε πεθαίνουν σε δύο ημέρες. Ο,τι γινόταν μετά τον Εμφύλιο, αντεστράφη μετά τη Μεταπολίτευση»!
Σχόλιο: Κάποτε φίλτατε Ανδρέα όταν σας βόλευε η κατάσταση λέγατε "ΠΑΣΟΚ και οι άλλες δημοκρατικές δυνάμεις" ...

2 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ ! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΡΕΖΙΛΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ! ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ Ή ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΜΙΘΗΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ;
    ΟΧΙ.

    ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ; ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ. ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά