Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Επιτέλους! Με επιστολή Παπαδήμου ξεκλειδώνει η 6η δόση

Η απόφαση της τρόικας για την εκταμίευση της έκτης δόσης θα ληφθεί πριν το τέλος του Νοεμβρίου δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup.

Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο.



Όπως διευκρίνισε ο Γιούνκερ, στο Eurogroup περιμένουν πρώτα επιστολή του νέου πρωθυπουργού της Ελλάδος, Λουκά Παπαδήμου, στην οποία θα αναφέρονται λεπτομερώς οι προθέσεις της κυβέρνησής του, καθώς και το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί, για την εφαρμογή των συστάσεων και των μέτρων που έχουν υποβληθεί από την τρόϊκα.

Προφανώς λοιπόν με αυτό τον τρόπο δίνεται τέλος στο θρίλερ με την 6η δόση και την υπογραφή Σαμαρά που έβαζαν ως προυπόθεση οι Βρυξέλλες.

newsit.gr

2 σχόλια:

  1. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ; ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ; ΕΛΕΟΣ ! ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ; ΕΙΤΕ ΒΑΛΕΙΣ ΑΝΤΩΝΗ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε 1:43 κόψε το "πιώμα" σε πειράζει ή προτού το πιείς να το φυσάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά