Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Aκαταλαβίστικα λόγια

“Δεν μας φταίει ο Φριτς και ο Φραντς.
Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που ευθύνονται και έχουν βάλει όχι μόνο λιθαράκια αλλά λιθάρια. Θα πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική αλλά και να τους εντοπίσουμε, να τους στείλουμε εκεί που πρέπει και να δεσμευτούν περιουσίες. Πρωθυπουργοί, δήμαρχοι και κοινοτάρχες σε ποσοστό 80% ήταν ανεπαρκείς ή κλέφτες. Όχι δεν μας φταίνε οι γερμανοί. Να μην είμαστε συνωμοσιολόγοι. Κάποιοι
γύρω μας και κάποιοι εδώ μέσα φταίνε. Είμαι βαθιά ανθρωπιστής και δίκαιος άνθρωπος. Χαίρομαι που φτάνει η ώρα για την εξέγερση του λαού. Θα τα κάνει όλα λίμπα και ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του με λαϊκές διαδικασίες”.

εφ."Ημέρα"
Σχόλιο : Ποιος είναι ο λαϊκός εισαγγελέας ; Τι θέλει να πει ο ποιητής ; Ο ευρών κερδίζει ένα ταξίδι στην Σκύρο...

8 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ;
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.lamiafm1.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2612:%CE%B2%CE%B3%CE%AE%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82&Itemid=50

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΝΤΑ...ΝΟΥΜΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ...ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΝΤΑΤΟ.ΤΙ ΠΡΩΤΟ ΦΑΝΗ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΡΑΣΟΣ.ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΚΡΙΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΙΟΙ ΕΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕΙ.ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΡΕ Ε Ε Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εεεεεεε...... Μακακες του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυπνηστε πριν είναι αργά, ο τύπος είναι πλέον επικίνδυνος πρώτα και κυρια για τον τόπο μας αλλα και για καθένα απο εμάς ξεχωριστά.
    Ας τον σταματήσουμε λοιπόν τώρα έχουμε την πλειοψηφία στο Δ.Σ. Άμεσα λοιπόν να αναλάβουμε πρωτοβουλία να συναντηθούμε και όλοι μαζί ενωμένοι να του κόψουμε τη φορα, έχουμε πλέον τη δυνατότητα .
    Ξέρω ότι κάποιοι απο εσάς έχετε φόβο το κατανοώ αν όμως τώρα δεν τον σταματήσουμε ζητώ που καήκαμε όλοι μαζί. Έφθασε λοιπόν η ώρα ΜΗΔΈΝ.
    Απο σήμερα ξεκιναω επαφές για τον ορισμό της συνάντησης.

    Ένας Μακακας δημοτικός σύμβουλος που τον ανεχτηκε τόσο καιρο.
    Γράφω ανώνυμα γιατί πρέπει να κρατήσουμε κάποιες λεπτές ισσοροπιες στη νέα πλειοψηφια που διαμορφώθηκε στο Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τωρα χεστηκαμε απο τα μεγαλα λογια και τις μωρες παρθενες που μοιριολογιανε δηθεν για το καλο του τοπου. οταν ηταν οι εκλογες το μονο που τους απασχολουσε ηταν πως θα ψοφισει η κατσικα του γειτονα ξεδηπληνωντας ολες τις μικροτητες και τις κακοηθειες που κουβαλουσαν στο τομαρι τους.
    Για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ και ισως δεκαετιες και γενιες να θυσιαστουν και βλεπουμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά