Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Οι επιλεκτικές ευαισθησίες του Αντώνη Σαμαρά και η διαγραφή Καμμένου



Πρόσφατα, στις 20 Οκτωβρίου ο Πάνος Καμμένος δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι "δεν θα μας χωράει όλους το Γουδή" (εδώ). Παλαιότερα είχε προβλέψει ότι "ελικόπτερα θα πάρουν τους νενέκους" (εδώ) ενώ στις 22 Δεκεμβρίου (εδώ) δήλωσε ότι "Η Βουλή των Ελλήνων από τις 4 Ιουνίου του 2010 βρίσκεται υπό κατοχή".
Όλα αυτά δεν ενόχλησαν τον Αντώνη Σαμαρά.
Τον ενόχλησε η μη παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου και τον
διέγραψε από την Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας (αλλά όχι από το κόμμα).
Ηθικό δίδαγμα;
Τήρησε την κομματική γραμμή και λέγε οποιαδήποτε μπούρδα θες. Εξάλλου μας φέρνεις και ψηφαλάκια από το κοινό του Alter και του Kontra.
 http://www.parapolitiki.com

3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Αντώνη στα δύσκολα φαίνονται οι ΗΓΕΤΕΣ οι ΑΝΔΡΕΣ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ έκανες το παιχνίδι σου Αλλά....... Δεν σου φταίει κανείς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς πλέον εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, η κατάσταση, ό,τι και να λένε οι της εξουσίας, είναι μη αναστρέψιμη. Η δυνατότητα επώδυνης μεν, αλλά διάσωσης του 2010, χάθηκε οριστικά. Μόνο μια μεγάλη γεωπολιτική στροφή προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που ακολουθεί η χώρα τα τελευταία 30 χρόνια θα μπορούσε να την διασώσει, αλλά κάτι τέτοιο θέλει ΗΓΕΤΕΣ με ελληνική ψυχή. Όχι υπαλλήλους που απλά μιλάνε ελληνικά…

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, όχι και ήρωας όμως το λαμόγιο ο Χατζηγάκης, ξεχάσαμε πόσα έτρωγαν οι δικοί του περί 350 σύμβουλοι και παιδιά στην ΑΓΡΟΓΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά