Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ο Λαζόπουλος αγοράζει καινούργιο σκάφος...


Πούλησε το φουσκωτό και αγοράζει νέο σκαρί !!
Ξέρετε πιο είναι το πιο εξωφρενικό;
Να ακούς από τον Λαζόπουλο, να σχολιάζει τα της κρίσης και την ίδια στιγμή να απολαμβάνει από την συνεργασία του με τον Alpha απολαβές...ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.
Και το γράφω καθώς γνωρίζω ότι μαζί με τον αδερφό του και την εταιρεία παραγωγής-που τους ανήκει-παράγουν το "Αλ Τσαντίρι" και...
αμείβονται με πολλά εκατομμυρία ευρώ ετησίως. Βεβαίως έχουν να... πληρώσουν και μια ομάδα συνεργατών. Αλλά και πάλι. Ο Βήχας το χρήμα και ο έρωτας δεν κρύβονται.
Δε γίνεται λοιπόν ΚΥΡΙΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ με όλο τον σεβασμό στην καλλιτεχνική πορεία σας να αρθρώνεται λόγο πολιτικό από τις εκπομπές σας, να μιλάτε εσείς για ΚΡΙΣΗ και να πουλάτε το φουσκωτό σας 777 VENUS το οποίο και παραγγείλατε πριν ενάμισι χρόνο στην τιμή των 200.000 ευρώ για να αγοράσετε άλλο αξίας 250.000 ευρώ.
Δε γίνεται να μιλάτε εσείς για κρίση την στιγμή που

το καλοκαίρι στην ΠΑΡΟ, ως καπετάνιος κάνετε τις βόλτες σας με το σκαρί οκτώ μέτρων και FULL EXTRA! Δεν γίνεται ο "'ΒΟΥΔΑΣ",-το μέχρι πρότινος σκάφος σας- που διαθέτει τουαλέτα και καμπίνα που χωρούν άνετα για ύπνο δύο άτομα και μάλιστα έχετε μείνει και δύο φορές μεσοπέλαγα το καλοκαίρι (Την μία φορά με την Χάρις Αλεξίου στα Κουφονήσια απο προπέλα και τιμόνι) να σας θυμίζει την κρίση. Απλά δε γίνεται.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο ηθοποιός κατάφερε να πουλήσει γύρω στα εκατό χιλιάρικα τον "Βούδα", το σκάφος που βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες να "ξεκουράζεται" σε μάντρα στην Βάρης Κορωπίου.
Όσο για το νέο σκαρί; Αυτό κι αν είναι full extra...
Αν είσαι ΒΟΥΔΑΣ...Είσαι και Ιησούς και Ιούδας...ε;
gossip-tv

8 σχόλια:

  1. Δεν το αγόρασε ο Λαζόπουλος...Ο γιωργάκης του το έκανε δώρο με τα "κωμικά" τερτήπια του, ως αντιπολίτευση αλλά και ως πρωθυπουργάρα!!!! (Αλλά να χάσουμε και τέτοια πρωθυπουργάρα;!). Δεν τον άφησαν τα τρισκατάρατα "συμφέροντα" να ολοκληρώσει το έργο του!!!
    Αν και εγώ πιστεύω ότι το έργο του θα ολοκληρωθεί και χωρίς αυτόν, γιατί η χρεωκοπία των Ελλήνων έχει δρομολογηθεί ανεπιστρεπτεί...γιωργάκη κοιμήσου ήσυχος πέτυχες, αν και "παραιτημένος" πέτυχες αυτό που ήθελες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ! ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ; ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ! ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ ! ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ! ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ! ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ . ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ; ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΟΧΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ! ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΑΦΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ "ΓΥΦΤΟΥΣ" ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ! ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΣΚΑΦΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ! ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΑΡΚΟΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΤ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλιέα, τα είπες; Αδειασέ μας τη γωνιά! Για να μη σου πω ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Διότι είναι δυνατό να κυκλοφορείς χωρίς όνομα;; Λαθραία ζεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνώμη! Κύριε "τάδε" εμποράκο του "τάδε" και της "τάδε", δεν θα ξαναγράψω χωρίς "όναματεπώνυμο"...
    Τέσσερα ιστολόγια πως τα προλαβαίνεις; Την έκανες, πάντως την διαφημισή σου! Επισκεύθηκα και τα 4 ιστολόγια για να δω πως λέγεσαι και πράγματι είδα ότι λέγεσαι "εμποράκος", στο φύλο "άντρας" και στην ιδιοτητά "θιγμένο πρασινοειδές"!!!
    Ταπεινά συγνώμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΙΕΑ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΣΑΙ
    ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΕΙΔΕΣ ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ;
    Γ.Κ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ(ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΤΗΡ ΑΝΔΡΕΑΣ) ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ..ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. E ωρέ Γ.Κ.!!! Δεν το είπα για σένα το "πρασινοειδές", εσύ, είπαμε είσαι αριστερός... και "χαλιέσαι" γράφοντας πράγματα που δείχνουν πανικό!!!
    Έπειτα πόσο φασίστας να είμαι εγώ εφόσον δεν είμαι "πασοκτζής";;;
    Περισσότερο φασισμό από το πασόκ και τις "κλαδικές" του, ούτε οι Απριλιανοί, έλεος πια με την "πρασινάδα σας"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΙΕΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ.
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΠΟΤΕ.
    ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ;ΠΩΣ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ;
    ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΜΕ;
    ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΒΕΙ ΕΙΧΑΜΕ ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ
    Γ.Κ
    ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ Γ.Κ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΠΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ξέρω ότι τα αρχικά Γ.Κ. δεν είναι τα αρχικά σου, στο έχω γράψει και στο παρελθόν!!!
    Και αυτά που ξέρεις, ξέρω και ότι προσπαθείς να νομίζει ότι ξέρεις, επίσης ξέρω. Και για να τελειώνουμε και εγώ σε ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά