Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Το dealάρισμα του Αποστόλη (Γκλέτσου)!


Τον Απόστολο κι αν τον… πλένεις το σαπούνι σου χαλάς που θα έλεγε και ένας σύγχρονος στοχαστής!
Ο πολυσχιδής δήμαρχος Στυλίδας φαίνεται πως έχει βρει  την….χρυσοτόκο κότα και αποφάσιζε να μοιραστεί την ιδέα του με συνάδελφους του Δημάρχους όχι μόνον από την Φθιώτιδα αλλά όλη την Στερεά.
Στη χτεσινή συνεδρίαση της ΠΕΔ (Περιφερειακή ένωση Δήμων) στο θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών, ένα μείζον θέμα για τους αυτοδιοικητικούς, ο κ. Γκλέτσος εξήγγειλε ότι έχει υπόψη του τρόπο μετατροπής των σκουπιδιών σε…πεντοχίλιαρα!
«Μπορώ να σας ντηλάρω, είπε ο Δήμαρχος, με εταιρία που θα  παίρνει τα σκουπίδια χωρίς κανένα κόστος για τους Δήμους και όχι μόνον αυτό αλλά θα εισπράττουμε και χρήματα από την εταιρία».
Οι συνάδελφοι του έδειξαν αν όχι αιφνιδιασμένοι τουλάχιστον συγκρατημένοι γιατί μια τέτοια ιδέα εισάγει….καινά δαιμόνια και ανοίγει κερκόπορτες αφού οι Δήμαρχοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με εκατοντάδες εργαζόμενων στην καθαριότητα που σε μια τέτοια περίπτωση θα δουν την πόρτα της εξόδου και τατυτόχρονα ακυρώνει το ρόλο της Αυτοδιοικησης.
Ετσι προτίμησαν να το ξεπεράσουν  αυτό "εξουσιοδοτώντας" τον κ.Γκλέτσο να συνεχίσει το...deal  πεπεισμενοι βεβαια οτι δεν προκειται ποτε να υιοθετηθει μια τετοια εκδοχή αυτοδιοικητικής πρακτικής, με εξαίρεση τον Δήμαρχο Δελφών κ. Φουσέκη που αντέτεινε ότι οι εργαζόμενοι  κοιτάζουν το δικό τους συμφέρον, «πρέπει και εμείς να  κοιτάξουμε το δικό μας» (των Δήμων).
Όχι στους ιδιώτες είπαν άλλοι και το …ντηλαρισμα...αιωρείται!
 
Όμως ο Δήμαρχος Στυλίδας δεν παρέλειψε σε αυτήν την εορταστική περίοδο αγάπης και αλληλεγγύης να στολίσει δεόντως και….χριστουγεννιάτικα τους συναδέλφους του αυτοδιοικητικούς της αντιπολίτευσης και  μερικούς  της πάλαι ποτέ…συμπολίτευσης, με ευφυή κοσμητικά αποκαλώντας τους χυδαίους και εξευτελισμένους κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνομιλίας του με την γνωστή τηλεπερσόνα Ελένη Μενεγάκη από το χωριό του Αη Βασίλη του Στυλιδιώτη, μεγάλη η χάρη του.
Δείτε και το σχετικό…dealarisma.
 http://www.lamiafm1.gr

14 σχόλια:

  1. ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ
    http://lamiastereanews.blogspot.com/2011/12/blog-post_6712.html

    ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ''ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ''?Ο ΜΕΓΑΣ ΜΠΙΖΝΕΖΜΑΝ...ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το dealarisma δεν απέχει πολύ απο το delirio του Απόστολου και βρώμισε το δημοτικό του συμβούλιο με τις εμετικές του εκφράσεις στο κανάλι της Μενεγάκη.
    Σύσσωμη η αντιπολίτευση από τώρα και στο εξής οφείλουν να μην ξαναπανε στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και οι ανεξάρτητοι του δικού του συνδυασμού. Έτσι όλες οι αποφάσεις θα είναι παράνομες και θα αναγκαστεί να παραιτηθεί γιατί δεν θα λειτουργεί ο Δήμος. Τώρα αν σας αρέσει λουστείτε τον και...σκούξτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αρχη του τέλους
    Φαιδρε δήμαρχε ειλικρινά λυπάμαι για την κατάντια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΩΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ.
    ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΥΔΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ..
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ; ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΛΟΓΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά οι παλιοί αυτοδιοικητικοί Αλέκα,Αγαπίου, Παπαδής ,Μύτης και ο αγωνιστής Οικονόμου πως ανέχονται να τους αποκαλεί ένας άκαπνος "χυδαίους"
    Κύριοι στο πρόσωπό σας όλη η Ελλάδα λοιδορεί την πόλη μας την όμορφη Στυλίδα και την τωρινή κατάντια της.
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΥΔΑΙΟΥΣ...Ο ΤΟΛΗΣ Ο ΜΗ ΧΥΔΑΙΟΣ
    ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΩΝΥΜΕ 2.49 /6.40/6.48/8.00/10.19/..8.19/ 9.18/10.14/ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΤΣΙ , ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ; ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΩΝΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ; ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ! ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ! ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ; ΟΥΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ ΣΥΜΒ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ . ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ! ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΖΙΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΠΟΛΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ! ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ , ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ .- ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ 12:03
    Πως λέγεται το παπαγαλάκι της στυλίδας;
    Γκλετσοπαπαγαλάκι.
    Έτσι σας χαρακτηρίζει όλη η στυλίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΛΙΑΝΙΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
    ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς φίλο 12.03

    Μέχρι σήμερα μπορώ να πω ότι κράτησαν ουδέτερη στάση στα καμώματα του Δημάρχου.
    Η προχθεσινή του όμως παρουσία στη κ. Μενεγάκη ξεπερνάει κάθε όριο.
    Αγαπητέ φίλε
    ΕΣΥ θεωρείς φυσιολογικές τις εκφράσεις και τους χαρακτηρισμούς που αποδίδει ο Δήμαρχος στα μέλη του Δ.Σ. ? αν ναι. Τότε κάτι δεν παει καλα.
    Δεν επιτρεπω λοιπόν στον κ..... Γκλετσο να με αποκαλεί χυδαίο,στα επόμενα Δ.Σ θα αντιμετωπίζεται δεόντως με τον ίδιο και χειρότερο τροπο,,επίσης στο χωριό μου με αποκαλούν ατσαλενιο ξέρεις γιατί ? Γιατί ........

    Ένας δημοτικός σύμβουλος της νέας πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλιδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η Αληθεια ειναι οτι απο μερικους επαληθευεται το ξυλο βγηκε απο το παραδειδο και μετα το γνωστο χαιδεμα στο Δημαρχειο ,ζουσα το αλογακι στο δημ συμβουλιο.
    κατα τα αλλα τζαμπα μαγκες παρα τα πιστολια που κουβαλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά