Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Έργα και... Ημέρες

«Ντού» ληστών σε σπίτι στις Ράχες, όπου ρήμαξαν μέχρι και το λάδι! Ιδού οι υπονομευτές της εξαγωγικής πολιτικής του δήμαρχου Αποστόλη!
εφ."Ημέρα"

20 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΓΝΗΣΙΟ ΤΕΚΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΕΡΝΙΧ ΤΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ.
    ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθευει οτι ο τυφλος υπηρετης του Τολη Δημ Συμβουλος του που τον παταει στον καλο για τις πολιοδομικες του ατασταλιες ετοιμαζεται για προεδρος και ο πελασγιοβαθυκοιλιωτης θα μεινει με τη χαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πλουσιοπαιδο δεν εχει αναγκη της εξαγωγικης πολιτικης του Τολη καθοσον φροντισε να ναχει γιαυτα τα θεματα συμβουλατωρα τη μαγια Μελλισσα. Βεβαια οταν θα καταλαβει οτι εβαλε φιδι στον κορφο του τοτε θαναι αργα για δακρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ:
    ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΥΤΗΞΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΥΛΙΔΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβαζοντας τα πικροχολα και με περισση ρουφιανια περιχυμενα σχολεια σας δεν απορω κι ουτε παραξενευομαι που ο δημος μας, οπως κι ολο το κρατος πηραν το κατηφορο!
    Τουλαχιστον ας αναφερει καποιος για ποιο σπιτι προκειται στις Ραχες.
    Η πληροφορηση προεχει,η ρουφιανια
    π~ακολουθει ειναι περιτη!!

    με την τηντη ρουφιανια σασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΕ 12:53
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποιος αντιδημαρχος απειλει με αποκαλυψεις αν τον αλλαξει το νεο ετος ;
    ε..ρε..γελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φιλε μου ανωνυμε 12:53, πραγματι ειναι οπως το ειπες για τον δημαρχο~ηθοποιο μας., ειχε πει καποτε ο Μπερτολτ Μπρεχτ
    (γερμανος δραματουργος, σκηνοθετης και ποιητης του 20ου αιωνα) και παραφραζοντας αυτο του Μπρεχτ, μπορουμε να πουμε και.. τον καθε δημαρχο που του αξιζει. Ο ανθρωπος αυτος εχει μαθει μια τεχνικη: να παιζει διαφορους ρολους, ποτε να κανει τον καραγκιοζη, την αλλη τον παληκαρα και τωρα τα Θεοφανια θα μας χαροποιησει σιγουρα να κανει και τον βουτηχτη στο λιμανι. Ομως, στο διαστημα της δημαρχια του δημαρχου~ηθοποιου που συμπιπτει με την οικονομικη,κοινωνικη κριση και την ανυποληψια της Ελλαδος εξω στην Ευρωπη πιστευω, οτι οι πολιτες ξυπνησαν.Σε αμορφωτα,αναξια κι νεκροζωντανα πολιτικα παληκαρακια στις δημαρχιες και στις αλλες θεσεις αυτοδιοικησης που σημερα τα πληρωνουμε εμεις οι φορολογουμενοι,μελλοντικα εμεις οι πολιτες θα αρνηθουμε να τα ψηφισουμε. Μονο υγεια, ζωντανα και ακομματιστα ατομα με γνωσεις, ηθος και μερακι για δουλεια θα βρουν την υποστηριξη μας. Αμα θελουμε να ξανακερδισουμε τη χαμενη αξιοπρεπεια μας σαν λαος εξω, ειναι το μοναδικο που πρεπει να κανουμε:Ριζικη ανανεωση παντου στη διοικηση. Το παιδι εχει σε πολλα αγνοια και μαλιστα για μια εποχη που χρειαζομαστε σωστους ανθρωπους στο τιμονι καθε διοικησης για να εισαγουν νεα εργαλια στη διοικηση η για να μπορουν να βγαινουνν στη Ευρωπη για να προωθουν ευρωπαικα προγραμματα για τον δημο μας.Κι οσο για την ρουφιανια, που ανεφερα πιο πανω, θα σου πω τη γνωμη μου μια αλλη φορα.
    Εδω παραδεχομαι οτι αυτο που γινεται στο δημο μας να γελιοποιηται και ξεφτελιζεται ετσι το προσωπο του δημαρχο μας δεν γινεται πουθενα και για ενα μερος για τουτη τη κατασταση εχει ο ιδιος με τα ναζια του, την ανικανοτητα του και τα θεατριλικια του. Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχετε λυσσαξει με τον Πανουργια, ξεχνάτε όμως πως αυτός εξάγει ελιές εδω και χρόνια και πως με τον μελισσοκομο δεν ανταλλαζει ούτε καλημέρα!

    Βγάλτε όση χολή θέλετε αλλα τις εκλογές τις εχει σίγουρες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρεπει κάποιος να τους πει πως είναι γελοίο σε όλες τις εκδηλώσεις να Ερχοντε όλοι μαζι και να φεύγουν όλοι μαζι, σαν αβουλα ζώα ...
    Ελεος, εισιτήρια για το λεωφορείο τους δίνει ο Τολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κ.Δημαρχε, επι τελους δειχτε και λιγη δραστηριοτητα!! Για ονομα του Θεου! Δεν γινεται να μενουν κοινοτηκα διαμερισματα σαν το κεφαλοχωρι οι Ραχες χωρις αστυνομευση. Εν αναγκη οργανωστε μια μικρη μησθωτη ομαδα να περιπολει στις απομακρες κατοικιες στα χωρια. Συνεβησαν τοσες απανωτες διαρηξεις σε σπιτια, καποτε οφειλετε να αντιδρασετε!! Χαραλαμπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλε 6.03 καλα τα λες και δικαια ομως τα υγειη και ικανα ατομα δεν βγαινουν απο παρθενογενεση ουτε ερχονται ουρανοκατεβατα και μη μου πεις οτι οι το καθε τσιφλικοπουλο που δεν ξερει απο που κατουραει η κοτα θαχει καλυτερη τυχη απο τον Νταη ηθοποιο. τωρα αν ξυπνησε ο οχλος θα μου επιτρεψεις να αμφιβαλλω γιατι για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ....κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ολα τα λευτα!!! Αγαπιου για προεδρος του συμβουλιου!!

    Εγινε τρελη συναντηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα κάνει πλακάκια ο Αγαπιου με τον Τολη για κανένα λόγο!!! Ελεος με την καθε ανυπόστατη βλακεία του καθενός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ,ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οινοποσιες και γλεντια τις προηγουμενες μερες..Η ομαδας συσπηρωνετε ξανα!! Με τον αρχηγο παρον, δαρμενοι προεδροι και λοιποι , ηρθαν κοντα μετανοημενοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τον αγαπιου ξεχαστε τον
    αυτος ειπε την μεγαλη αληθεια οτι ο δημαρχος χρηζει ψυχιατρικης παρακολουθησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εκ των υστερων ολοι γινανε προφητες ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .Ας ελπισουμε πως εβαλαν μυαλο και τα πρωτοπαλληκαλα εκ ραχων δεν θα ξανακρεμασουν τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ναι τον κρέμασαν τον τόπο γιατί δεν ήξεραν το θηρίο που υπήρχε κρυμμένο μέσα στον Τολη. Τώρα όμως οφείλουν να επανορθωσουν!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! Και καλα θα κάνουν όλοι οι δαρμενοι και οι δυσαρεστημένοι να μην κάνουν πισωγύρισμα γιατι δε θα βρουν ούτε την δική τους ψήφο! Ο κόσμος δεν ξεχνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Αντιδήμαρχος της Χρυσής Αυγής ας έρθει στις Ράχες να βρει υποψήφιους για τον Τολη αν τολμάει. Θυμηθείτε το ποσοστό του Τολια στις Ραχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά