Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

First we take Manhattan…



Αφού επανέλαβε τις γνωστές θεωρίες συνωμοσίας για το πώς η ελληνική κυβέρνηση συμπαρατάχθηκε με το διευθυντήριο της ΕΕ για να καταστραφεί η Κύπρος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, μιλώντας στο Βήμα FM, ξεδίπλωσε την πρόταση του κόμματός του για το ξεπέρασμα της κρίσης:


«Να υπάρξουν δομικές διαρθρωτικές αλλαγές στη συγκρότηση της Ευρώπης, να μπει επιτέλους ένας περιορισμός στην ασύδοτη λειτουργία των τραπεζών και των αγορών, να υπάρξει πολιτικός έλεγχος στην ΕΚΤ, να υπάρχουν περιορισμοί ώστε να μην υπάρχουν αυτές οι φούσκες και αυτή η λογική του καζίνο καπιταλισμού, η οποία εκφράστηκε στην Κύπρο όπως εκφράστηκε, εκφράστηκε με τη Lehman Brothers πριν από τρία χρόνια και θα δούμε και άλλα τέτοια φαινόμενα», είπε με ύφος 18 καρδιναλίων.
Δηλαδή, με άλλα λόγια, ο ΣΥΡΙΖΑ των 12 συνισταμένων, συνεπικουρούμενος από το new entry του Πάνου Καμμένου, έβαλε πλώρη να αλλάξει τον Ευρώπη και γιατί όχι, τον κόσμο…
 http://www.politikoi.com

1 σχόλιο:

  1. Απλά πράγματα, που θα γίνουν στο πιτς φιτίλι, μόλις αναλάβει τη διαπραγμάτευση ο Αλέξης. Το είπε κι ο Μηλιός στο χτεσινονυχτερινό ΖΟΟΜ της ΝΕΤ, εξηγώντας γιατί το περήφανο κυπριακό ΟΧΙ έγινε τελικά ΟΚ!
    Έφταιγε, λέει, το το στυλ της διαπραγμάτευσης,ίσως γιατί η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, που πήγε στην Κύπρο για να τη βοηθήσει να σωθεί από τους "τοκογλύφους" δεν πρόλαβε, λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων που είχε στη διάθεσή της, να διδάξει στους αδελφούς μας πώς έπρεπε να διαπραγματευτούν, για να βάλουν μυαλό εκείνοι που τους στοχοποίησαν...
    Θ. Μπλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά