Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Λευκή ομοεθνία

«Στο κρανίο τα πήρε» όμως και ο κ. Μάκης Βορίδης αλλά για τα συσσίτια μίσους που οργανώνει η Χρυσή Αυγή και για το γεγονός ότι τα μέλη της (και κυρίως οι Μιχαλολιάκος, Παναγιώταρος, Κασιδιάρης και Ζαρούλια) αποφεύγουν την τηλεοπτική αντιπαράθεση με πολιτικούς άλλων κομμάτων στα κανάλια. Λάβρος κατά της πολιτικής  της «λευκής ομοεθνίας» που ακολουθούν πιστά οι χρυσαυγίτες είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος μάλιστα διερωτάται: «Η υπηρέτρια της κυρίας Ζαρούλια που είναι Κινέζα πήρε τρόφιμα ή δεν θεωρήθηκε Ελληνίδα; Ή ακόμη, αν ένας μαύρος με ελληνική υπηκοότητα θεωρείται για τους χρυσαυγίτες Ελληνας, μπορεί να πάρει τρόφιμα ή όχι;».
«Εξω οι ξένοι, μέσα οι ξένες»
Πάντως πολλά μέλη (και ένας-δύο βουλευτές) της Χρυσής Αυγής είναι νυμφευμένα με αλλοδαπές ή στο παρελθόν έχουν ανοίξει επιχειρήσεις σε βαλκανικές χώρες, αλλά σήμερα το αποκρύπτουν. Αλλωστε οι χρυσαυγίτες δεν ενοχλούνται από τις ξένες. Ισως αυτός είναι ο λόγος που στο εσωτερικό του εθνικιστικού αυτού μορφώματος μεταξύ τους οι χρυσαυγίτες έχουν μια πολύ δημοφιλή ατάκα την οποία επαναλαμβάνουν συνεχώς γελώντας: «Εξω οι ξένοι, μέσα οι... ξένες».
Ο κ. Βορίδης, ο οποίος θεωρεί ότι τα ρατσιστικά αυτά συσσίτια είναι ό,τι χειρότερο στην εμπορευματοποίηση που επιχειρείται, κάνει έκκληση στα τηλεοπτικά κανάλια να προσκαλούν στα πάνελ και βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να τους απομυθοποιήσει ο κόσμος. Και κυρίως όταν θα έρχονται σε αντιπαράθεση με άλλα κόμματα. Και όχι να διαμαρτύρεται μονίμως ο Μιχαλολιάκος και οι φίλοι του (που σχεδόν κάθε νύχτα βρίσκονται, αν το προσέξετε, σε συγκεκριμένα κανάλια) ότι είναι αποκλεισμένοι από τα ΜΜΕ. Και αν δεν έρθουν στις προσκλήσεις για τηλεοπτικό διάλογο, τότε, σημειώνει, να μένει η καρέκλα τους... κενή και οι «εκπομπάρχες» να λένε ότι εκλήθησαν και εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής οι οποίοι αρνήθηκαν να έρθουν.
ΒΗΜΑτοδότης

1 σχόλιο:

  1. Α ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝΕ;ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟ ΝΕΤ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΤΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά