Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Μπακογιάννης για Περιφέρεια

Το πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κώστα Μπακογιάννη για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Το τελευταίο διάστημα ηκινητικότητα έχει γίνει μεγαλύτερη καθώς οι συναντήσεις και διαβουλεύσεις πλέον εξελίσσονται σε κάθε νομό της Περιφέρειας.Ήδη από τη Συγγρού η υποψηφιότητά του θεωρείται δεδομένη και μάλιστα οι πληροφορίες επιμένουν ότι η Συγγρού έχει αναλάβει τις επαφές με τον
Θανάση Γιαννόπουλο για να εκτιμηθεί και πάλι η κατάσταση έτσι ώστε να αποφευχθούν τα πιθανά αντάρτικα ψηφοδέλτια σε επίπεδο Στερεάς Ελλάδος.
εφ.Ημέρα

12 σχόλια:

  1. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ...ΑΡΚΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ωραιο ειναι οτι ο Γιαννοπουλος κανονιζε ποιος θα μπει και στους δημοτικους συνδυασμους
    βρε ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα τσακιδια με τα κ...οσογια σας μας ρουφηξατε το αιμα τρωκτικα
    Ντροπη στον ελληνικο λαο που συνεχιζει και ψηφιζει τους φεουδαρχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 10:40 Μ΄αρέσεις, μου αρέσουν και οι τρεις τελείες πριν το "αρκετά"!!! Η ανησυχία σου για το κόμμα με συγκινεί... Εύγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν εισθε συμπολιτες λογικοι, σοβαροι και αξιοπρεπεις δεν θα δωσετε ποτε την ψηφο σας σε γεροντοπαλικαρα και κοματοσκυλα σαν τον ηλικιωμενον κυριο, το κατασκευασμα της διαπλοκης που χρονια τωρα λυμαινεται στη πολιτικη σκηνη της χωρας χωρις ουσιαστικες προσφορες, μα ουτε και στο νεαρο αστερι, το εγγονι μιας οικογενειας που χρονια τωρα με τους παππουδες, τα παιδια τους, τους γαμπρους, κι τα εγγονια τους γαντζωμενους ολους στην εξουσια, καταδυναστευει τη πολιτικη ζωη της χωρας.Η Ελλαδα δεν ειναι Αφρικη ουτε Αραβια για να το παιζουν πεφωτισμενοι ηγεμονες οι γονοι απο τα ψηλα τζακια. Ειναι καιρος να ανοιξει ο δρομος στη πολιτικη και για τα νεα παιδια απο χαμηλωτερα στρωματα με ικανοτητες και θεληση να δουλεψουν για το καλο της περιφερειας μας. Μακρια λοιπον απο τους οικογενειακους φιλους, τους κουμπαρους και τους νταβατζιδες αυτης της οικογενειας που με υποσχεσεις και τετοια θα επιδιωκουν να σας αποσπασουν την ψηφο σας.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Καρπενήσι έγινε Ελβετία κομπλεξακια ξυπνάτε.Νεος κ ωραίος.Οχι Γιαννόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο μητσος την πατησε
    το ειχε σιγουρο και ειπε σε ολα τα βλαχουλια να πανε με τον γκλετσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΠΑΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΜΗΤΣΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΔΥΝΑΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΙΘΑΝΟΜΙΧΛΕΣ ΑΠ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΘΑ ΤΙΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τζατζικη,πατάτες παιδάκια.Εκει κάνει ο Μήτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά