Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Άξιος !

Λέγεται πως η μητρόπολη Φθιώτιδας ευλογεί τον δήμαρχο Αποστόλη στην Στυλίδα! Καθότι πιστός στο «όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος»!
Εφ.Ημέρα

13 σχόλια:

  1. Παππά μαζεψου.Και άλλη γκελα με την Στυλίδα.Κοιτα την δουλειά σου και άσε την πολιτική σε εμάς που ζούμε εδω.Αντε το ξεφτιλισες το θέμα.Φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτίθεται ανεπανόρθωτα ο Μητροπολίτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΑΝ ΠΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ.
    Μαρία.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο παπάς μάλλον κακό κάνει στον Γκλέτσο
    Να το θυμάστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ :
    "ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γνωστος εν τη ιουδαια ο χριστος,η μαλλον ο Σατανας.
    Ομοιος ομοιου αει πελαζει .
    Που εισαι Αλεκα να του τα ξαναχωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΣΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑς ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΑς ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 3.5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑς.ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥ ΤΟΛΗ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πω πω πω πω πω μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα!Που θα πάει αυτό το πραγμμα αδερφάκι μου.Ο θεος βλέπει σεβασμιότατε.Αλλα σιγά μην σε κόφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΡΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ (ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΝΝΟΩ) ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ 60% ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ. (ΤΟ 40% ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜ.ΑΡΧΗ). ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ!ΑΙΣΧΟΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙΣ ΚΗΡΥΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΝΤΑΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟ;ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τον Νικολαο κανενας απο εμας δεν τον εξελεξε δημοκρατικα στη θεση του, επομενως δεν εχει θεσμικο δικαιωμα ωστε να αναμειγνιεται στη πολιτικη του δημου μας, παροτι εμεις τον πληρωνουμε με τους φορους μας. Και τουτο ειναι το παραλογο!! Και την εκκλησιαστικη περιουσια βαστανε αλλα και απο το Ελληνικο κρατος πληρωνονται! Επρεπε απο χρονια να υπαρχει διαχωρισμος εκκλησιας και πολιτειας, οπως υπαρχει εδω και πολλα χρονια στην Ευρωπη, οπου θελουμε να ανηκουμε. Στην Γαλλια σαν παραδειγμα υπαρχει απο την εποχη του Ναπολεοντα το 1800,οπου τοτε εγενετο και η μεταφορα της εκκλησιαστικης περιουσιας στο κρατος, στην Ιταλια υπαρχει αυτος ο διαχωρισμος εδω και 80 χρονια, σε μια χωρα που ο Παπας εχει το σπιτι του (το Βατικανο)!!.
    Στην αμετακινητη Ορθοδοξια ειναι καιρος να εμφανισθει ενας δικος της Λουθηρος, που θα διωξει τον μεσαιωνα και τον σκοταδισμο, θα διαφωτισει τον λαο μας και προ παντος θα βαλλει τετοιους πονηρους αρχοντας σαν τον Νικολα, τον αλλον της Θεσσαλονικης και του Πειραιως στη θεση τους.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Σαν νοημων και δημοκρατης πολιτης ζητω , μετα τουτο το περιστατηκο, τον διαχωρισμο εκκλησιας και πολιτειας ( säcularismus) συναμα δε και την αφαιρεση της υπαρκτης περιουσιας της εκκλησσιας. Βαστα γατζωμενη στα χεργια της τη μιση Αθηνα και τη μιση Ελλαδα εκτος Αθηνων και μοιραζει κοτοπουλα του κ. Βογιατζη, με τη συμπαρασταση του δημαρχου και παπαδων, σε συμπολιτες στα χωρια του δημου μας σαν δειγμα αλληλεγγης,οπου ντροπιαζεται η αξιοπρεπεια καθε λογικου πολιτη και μονο που το σκεπτεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά