Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Πρόσεχε Κωστάκη. Κάτι οι υποψίες (που δεν τις αντικρούω αβίαστα) ότι την Ηλεία με 160 φωτιές την ημέρα δεν την έκαψαν "εμπρηστές" με σαγιονάρες και ντάτσουν (όσο και αν ο ασταθής από τότε Πολύδωρας βοήθησε τα μάλα στην καταστροφή), κάτι ο "Δεκέμβρης" όπου σε μια ώρα από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου είχε συμβεί η ταχύτερη επιστράτευση δυνάμεων της μεταπολεμικής ιστορίας, ούτε το 1974, και πολλοί μίλησαν για "στρατιωτικού τύπου" προετοιμασία "εξέγερσης", κάτι από εδώ, κάτι από εκεί, έπεσες στα μαλακά παρά την αύξηση του δημοσίου χρέους από τα 16δις στα 270 με μετριοπαθείς υπολογισμούς.
Μη προκαλείς την τύχη σου όμως.
Αν έχεις τίποτε να πεις, πες το στον Ελληνικό λαό και όχι

ψιθυριστά στο αυτί του εχθρού σου. Αυτού που πριν χρόνια σου έψηνε το ψάρι τα χείλη. Διότι αν δε θυμάσαι εσύ θυμόμαστε εμείς. Τα υπόλοιπα των 11.000.000 Ελλήνων πλην των τότε νηπίων και αγέννητων.

Διότι το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού. Όπως και οι ανίερες συμμαχίες. Ιδίως όταν σύμφωνα με ορισμένα σενάρια, αυτοί που έκαναν τον Τσίπρα "άνθρωπο" είναι αυτοί που σε έριξαν στα τάρταρα, αν θυμάσαι.

Άντε λοιπόν. Επιτέλους δε σου φταίγαμε ούτε σου φταίμε σε τίποτα. Κάνε μας τη χάρη.

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού

ΚΚ2-παρατηρητήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά