Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΒΗΜΑ: Χλεύη όταν μιλάει ο Παπανδρέου στους απόφοιτους του Harvard, σεβασμός όταν μιλάει ο Σαμαράς


Με τον τρόπο που βλέπετε παραπάνω, το ΒΗΜΑ περιέγραψε την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου σε εκδήλωση των Ελλήνων αποφοίτων του Harvard, ξοδεύοντας αρκετές λέξεις για το μενού(!) της βραδιάς.
Τον περασμένο Νοέμβριο, στους

απόφοιτους του Harvard μίλησε και ο Αντώνης Σαμαράς αλλά τότε ουδείς ασχολήθηκε με το μενού της βραδιάς, πόσο μάλλον το ΒΗΜΑ το οποίο κάλυψε με απόλυτη σοβαρότητα την ομιλία του πρωθυπουργού, χωρίς να τονίσει απαξιωτικά ότι απευθύνθηκε «σε καμιά 50αρια απόφοιτους».



Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αν πάντως βοηθά την κρίση σας, ένας από τους δυο έκανε βουλευτή τον γιο του εκδότη του ΒΗΜΑτος χωρίς να τον ξέρει άνθρωπος και ο άλλος αρνήθηκε να δεχθεί την παράτυπη δανειοδότηση ΜΜΕ επί των ημερών του, κάτι που ο άλλος δέχθηκε και υλοποίησε μετά χαράς. 

parapolitiki.com

7 σχόλια:

  1. Λαμογια εφτασε το τελος σας. Ο Γιωργος Παπανδρεου σε 6 μηνες απο τωρα θα ειναι ο πρωθυπουργος. Ο πρωθυπουργος που θελει η Ελλαδα και οι Ελληνες για ενα ξεκινημα νεο ολοι μαζι για μια Ελλαδα νεα,για μια Ευρωπη νεα για το λαο της και για τους λαους της. μονον ο Παπανδρεου μπορει να ηγηθει μιας τετοιας προσπαθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3:53 Δεν είσαι ο μοναδικός που παίρνεις ληγμένα ή απ΄τα κωλογεννόσημα που κυκλοφορούν στην πιάτσα, τα ίδια παίρνω και ΄γω και με ρωτούν όλοι τι παίρνω!!!!
    Αλλά σκέφτομαι και το άλλο, μήπως είσαι πολύ μεγάλος προβοκάτορας αδερφάκι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3.53 θέλω και εγώ από αυτά που παίρνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το δημοψήφισμα του Ισλανδού Προέδρου όταν το έκανε , και καλά έκανε ο άνθρωπος, το αντιμετώπισαν όλοι με θαυμασμό και ανάλογη επιδοκιμασία. Του Παπανδρέου ο νυφίτσας ο Σαρκοζί το αντιμετώπισε με βρισιές και ηρωνίες!. Έπρεπε απέναντί του να είχε τον ΑΝΔΡΕΑ και όχι τον ευγενικό Γιώργο να τον στείλει αδιάβαστο.
    Τ ο σημαντικότερο είναι οτι όλη η αριστερή ψευτοκουλτούρα έκανε , όπως και τόσες άλλες φορές, ΓΑΡΓΑΡΑ και τουμπεκί- μούγκα ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΕΤΕΘΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. Τι μας περιμένει μ΄αυτούς που χτίζανε τους Υπουργούς στα γραφεία τους, τους καθηγητές των Πανεπιστημίων κλπ. Μιλάμε για δημοκρατικές διαδικασίες...........! Ο θεός να βάλει το χέρι του ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας προτείνω, πριν κάνετε τις μεταφράσεις σας να ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΕΥΝΑ να μάθετε τι σημαίνει το "ψήσιμο" στην Αμερικανική διάλεκτο, στο οποίο τόσο απαξιωτικά αναφέρεστε και δημιουργείτε λάθος εντυπώσεις!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν έγινε δημοψήφισμα στην Ισλανδία, έγινε προτού μπει η "θηλιά" του μνημονίου και δεν χρειάστηκε να μπει... Τον ευγενικό Γιώργο;;; Ή τον "λίγο" γιωργάκη;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε/α ( 8.01 πμ ) πρέπει να κάνατε κάποιο μικρό ΛΑΘΑΚΙ με τις ημερομηνίες . Ελπίζω να μην το κάνατε και εσείς στα πλαίσια της μανίας της αντιπολιτευτικής. ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ (τον λίγο ή τον πολύ ....κατά την άποψή σας αλλά αν θέλετε να σας πάρουμε στα σοβαρά καλό θα είναι να σκέφτεστε οτι κανέναν δεν πρέπει να ηρωνεύεστε). 160 κόμματα και παρατάξεις της Σοσιαλιστικής Διεθνούς δεν είναι τόσο χαμιλής νοημοσύνης όσο θα ήθελες. Και τον ψήφισαν για δεύτερη φορά παρακαλώ όσο και αν οι φίλοι μας ( καμιά δεκαριά ) σε Ευρωπαϊκό επίπεδο διαχώρισαν τη θέση τους τελευταία. Κλείνω για να μην παρεξηγηθώ ο Γιώργος ΈΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ . ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ, αλλά αυτό είναι δημοκρατικό μας δικαίωμα , ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά