Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Η συμμετοχική δημοκρατία στην πράξη


Στην χθεσινοβραδινή  συγκέντρωση του Παν. Πανουργιά στο χωριό μας, ο υποψήφιος δήμαρχος Στυλίδας απάντησε σε ερωτήματα και απορίες των δημοτών μας και άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις προτάσεις τους για τα φλέγοντα θέματα που τους απασχολούν.
Εντύπωση προκάλεσε η ξαφνική παρουσία στην συγκέντρωση του νυν δημάρχου ο οποίος σε όλη την διάρκεια της ομιλίας παρέμεινε σιωπηλός.

4 σχόλια:

  1. Μπραβο κυριε Πανουργια μας κερδισατε με τον λογο σας καιτην ευγενεια σας !Συγχαρητηρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σε όλους.Κινήσεις χαζές γεμάτο στρές και πανικό.Η γνώμη μου είναι ότι οι εκλογές έχουν κριθεί ιδη υπέρ του Πανουργια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στο Πανουργια για την αντιμετωπιση της καταστασης τελικα το ηθος ειναι το αλφα και το ωμεγα στη ζωη ενος ανθρωπου! Μας κερδισε η ειλικρινεια του , οτι δενεταξε τον ουρανο με τ'αστρα και οτι δεν ηξερε δεσμευτηκε να ενημερωθει και να μας απαντησει .Περιμενουμε και αλλες τετοιες συναντησεις για να βγει ενα σωστο προγραμμα για τον τοπο μας.Να εχουμε κρατησει και τις δυο μπροστινες θεσεις για το Γκλετσο και τους ακολουθους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά