Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Πλήθος καταγγελιών από αγρότες

Είναι  δυνατόν η Ένωση Στυλίδας  για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων να απαιτεί διπλάσια αμοιβή από ότι οι ιδιώτες γεωπόνοι;
Η εύκολη απάντηση ότι μέρος των χρημάτων θα επιστραφεί ,προφανώς παραπέμπει στις Ελληνικές καλένδες.

2 σχόλια:

  1. Αυτό που πιθανά θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει είναι αν η Ένωση Στυλίδας τόσα χρόνια φρόντισε για τις επιδοτήσεις των παραγωγών να μην χαθεί τίποτα ουτε ένα ευρώ. Βέβαια το γεγονός ότι ήρθε συνεργείο στην πόρτα σας,στο χωριό σας για να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της Πελασγίας και αυτό δεν έχει σημασία. Αλλωστε εμάς μας ενδιαφέρει αν θα γλιτώσουμε 20 ή 30 ευρώ και όχι αν αυτή η οργάνωση με τις μικρές της δυνάμεις προσπαθεί να στηρίξει την ελαιοκαλλιέργεια σε όλη την ανατολική Φθιώτιδα.
    Ο καθένας λοιπόν επιλέγει ανάλογα με τα συμφεροντά του, ειναι γνωστό άλλωστε ότι στην Ελλάδα ότι ξεχωρίζει πετροβολείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλλον ανωνυμε προσπαθεις να δικαιολογησεις καταστασεις!!!!!αν ενδιαφερονταν η ενωση θα μπορουσε να ειχε τιμες ανταγωνιστικες, και δεν νομιζω οτι οι υπαληλοι μας κανουν χαρη που ερχονται.πληρωνονται και καλα κανουν γιατι και κανενας δεν δουλευει τζαμπα φανταζομαι ουτε και συ.Και για να σταματησει επιτελους αυτη η σιγουρια της ανωνυμιας και να λεμε οτι θελουμε απλα για να πουμε κατι,για τα 20 η 30 ευρω που αναφερεσαι.......δεν θα ειχε κανενας προβλημα να δωσει τοσα λεφτα παραπανω και να αποφυγει την ταλαιπωρια αλλα η αληθεια εινα αλλη!!!!!!!και επειδη μιλαω παντα με στοιχεια.Δηλωση ΟΣΔΕ φετινη δικια μου 212 ευρω στην ενωση 94.70 στη Λαμια στους ιδιωτες!!!!!!Οποτε δεν μιλαμε για 20-30 ευρω.Τα συμπερασματα ειναι των αναγνωστων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά