Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Από 4 μπάλες του ράγκμπι το κάθε βυζί

Τα μεγαλύτερα ψεύτικα στήθη στην Αγγλία
Έναν έξυπνο τρόπο για να αποσβέσει την "επένδυσή" της ύψους 10.000 ευρώ προκειμένου να μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται ότι είναι η Βρετανή με τα μεγαλύτερα στήθη, βρήκε η 34χρονη Ντέμπι Ντελαμάρ: πουλάει τις φωτογραφίες της στο τουίτερ αντί 44 ευρώ.
H Ντέμπι έχει πιστούς φίλους στο τουίτερ και δέχεται εκατοντάδες μηνύματα καθημερινά. Τα στήθη της Ντέμπι περιέχουν 2,8 κιλά σιλικόνης και ζυγίζουν 3,17 κιλά, όσο δηλαδή ένα X-Box 360,  ή οκτώ μπάλες του ράγκμπι.
Η Ντέμπι υποβλήθηκε στην τελευταία επέμβαση τον περασμένο Μάιο σε νοσοκομείο του Λονδίνου, μολονότι οι περισσότεροι γιατροί τής αρνήθηκαν να προχωρήσουν σε νέα μεγέθυνση του στήθους της.
Με περιφέρεια στήθους σχεδόν το μισό του ύψους της η Debbie υποστηρίζει ότι δυσκολεύεται ακόμα και να χειροκροτήσει, ενώ όπως η ίδια λέει "Έχω πρόβλημα ισορροπίας όταν φοράω πολύ ψηλά τακούνια".
Δουλεύει σε εργοστάσιο ανταλλακτικών αυτοκινήτων και λόγω του υπερβολικού στήθους της αναγκάζεται να στέκεται πίσω από την γραμμή παραγωγής.
………………………….

Να δώσεις 22€ για το κάθε βυζί, δεν το λες και ποσό. Άμα θες να πάρεις μάτι κύριε follower, θα βάζεις το χέρι στη τσέπη.
Όσο για τα γιατρουδάκια τα έχουμε χεσμένα. Πίσω από τη γραμμή παραγωγής θα κάθεται το κορίτσι με μια τρόμπα και θα τα φουσκώνει.
Φσσσσς … φσσσσς … φσσσσς
(μη ξεχνάς να βάζεις μετά τη βαλβίδα στη ρώγα, ε;)
Το πρόβλημα ισορροπίας λύνεται αν προσθέσεις και δύο ψεύτικα κωλομέρια. Επίσης όταν θες να χειροκροτήσεις μπορείς να σκουντάς τον δίπλα σου και να χειροκροτάει αυτός.

(άσχετο: αν αυτή είναι 34, εγώ είμαι το X-Box)
 http://akivernitos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά