Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Γιάννα και ΣΥΡΙΖΑ

Σας λέω είχε μεγάλα κέφια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταθάκης μετά το ταξίδι του στην Ουάσιγκτον, τόσο που σκέφτηκε και πώς να αυξήσει τα... οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ. Οταν άκουσε, για παράδειγμα, ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου προτίθεται (όπως είπε σε συνέντευξή της σε κυριακάτικη εφημερίδα) να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι αντισυστημική, έλεγε σε συναδέλφους του στη Βουλή: «Το θέμα δεν είναι ότι θέλει να μας ψηφίσει, αφού όποιος θέλει μπορεί να το κάνει αυτό. Το θέμα είναι να γίνει και... μέλος του ΣΥΡΙΖΑ». «Και γιατί να γίνει;» τον ρώτησαν οι συνομιλητές του. Και ο κ. Σταθάκης έδωσε αμέσως την απάντηση:
«Σύμφωνα με το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη του συνεισφέρουν οικονομικά στο κόμμα το 1/25 των εσόδων τους. Κάντε τώρα τους υπολογισμούς σας» (εννοούσε για τη Γιάννα). Κάποιος όμως από την ομήγυρη, γιατί ο κ. Σταθάκης τα έλεγε όλα αυτά παρουσία και άλλων βουλευτών, παρατήρησε με κακεντρέχεια: «Τα έχει δώσει ήδη» και ότι «ο Σταθάκης τα λέει αυτά για ξεκάρφωμα».
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά