Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Οι γκάφες πληρώνονται

Αντιθέτως δεν θα υπερασπιστώ καθόλου τον συμπατριώτη μου εξ Αρτης Γ. Στύλιο, ο οποίος υπέπεσε σε κορυφαία γκάφα βάζοντάς τα με την περίφημη «άντε μη σε πιάσω στο στόμα μου» Λιάνα Κανέλλη. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που δεν αισθάνομαι την ανάγκη να τον δικαιολογήσω - πέραν της ανοησίας που εκστόμισε.
- Πού πας ρε Καραμήτρο στη Βουλή απέναντι στη «μη σε πιάσω στο στόμα μου» Λιάνα; Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;
Θα του αναγνωρίσω μόνο το ελαφρυντικό της μετεφηβικής, λέμε τώρα, ηλικίας. Και θα σημειώσω ότι ο παλίκαρος θα ήταν ακόμη υφυπουργός αν δεν μεσολαβούσε ο πρόεδρος Βαγγέλης, ο οποίος τηλεφώνησε - τσεκαρισμένο - στον πρόεδρο Αντώνη και του είπε «αυτός δεν μένει, φεύγει».
Αναφέρω επίσης, με τη γνωστή ευθυκρισία που με διακρίνει, ότι νωρίτερα ο «πιστός» Δημήτρης Σταμάτης το είχε «κουλαντρίσει» (ή μανιπουλάρει, αν προτιμάτε) το θέμα, δίνοντας εντολή στον Στύλιο να απαγγείλει εκατό «πατερημά» και να ανάψει και μια λαμπάδα ίσαμε το μπόι του Σαμαρά στην Παναγία την Παρηγορίτισσα στην Αρτα. Αλλά ο πρόεδρος Βαγγέλης που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του (τον «έφτιαξα» πάλι...) απαίτησε την αποπομπή του Στύλιου, και πάει τζάμπα και η λαμπάδα στον Σαμαρά...
Γ Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

1 σχόλιο:

  1. ΑΧ!!!ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    -------------------------------
    ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ή ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ,ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΕΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΝΕΡΑ. -ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΛΩΝ ΠΟΥΛΙΑ ,
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ,
    ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΝ ΛΥΤΡΩΜΟ ,
    " ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΟΝΗΡΑ ΤΟ ΜΑΤΙ Ο
    κος ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
    ΣΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ"

    (Δεν φταίει η φαντασία μου,όχι!!!
    μάλλον η Πανσέληνος θα φταίει)

    "Κλάψα gr."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά