Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Θρίλερ με το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας

4 σχόλια:

  1. ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!!!
    ----------------------------
    Τί ήθελε να τη μελετήσει τη λέξη αυτή ο κ.Υπουργός,που έχει εισαγάγει το στάϊλ "ΒΑΡΟΥΦ"!!!
    ΆΡΑΓΕ γνωρίζει τι σημαίνει και πού αναφέρεται κυριολεκτικά??? -γιατί(για όσους κάτι γνωρίζουν), μετά από "την μάχη" του αρμαγεδ-δώνα,"το τέλος" μιας κατάστασης πλησιάζει!!!-
    ΄Αραγε πόσο σουρεαλιστικά να χρησιμοποίησε αυτή την λέξη για την ελληνική κοινωνία ,μέσα στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ηγέτες και τους οπαδούς του???
    -"άραγε τί θέλει να μας πεί ο ποιητής???"-
    ΄Αραγε τα σουρεαλιστικά στοιχεία της φωτογραφίας!!! που βλέπουμε στην ανάρτηση ,να τα συμπεριε-λάμβανε τάχα στο σκεπτικό του, με την -προχώ- σουρεαλιστική αρμαγεδδώνεια υποψία του για το "ΑΎΡΙΟ" ???
    " καλό ξημέρωμα"
    " Μεταμεσονύκτιος Αιγωλιός "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προεκλογικά τάξανε οτι κολυμπουσε και πετούσε. Μετά ντύθηκαν αποκριατικα για να μας πείσουν ότι είναι δημοκράτες, λες και οποιος φοράει γραβάτα ειναι μη-δημοκράτης. Στη συνέχεια κάθε Κυριακή τηλεφωνούν στους κομματικούς να κατέβουν στις πλατείες, κάτι σαν τους οπαδούς τις Β.Κορέας,να στηρίξουν τη Κυβέρνηση.Τώρα όμως όλα τελειώσανε.Εξαφανίστηκαν οι σύμμαχοι του Νότου. ακόμη και οι PODEMOS λένε μακριά.Τώρα μείνανε μόνοι με τη σκληρή πραγματικότητα και τα αποτελέσμα της. Αρχίζουν να ψελίζουν για δημοψήφισμα! O λαός ειναι εδω και υπευθηνος για τις αποφάεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -ο Λαός δεν φταίει για τις επιλογές του.
    -είναι λαός ,που μόλις πάει να σηκώσει το κεφάλι,βρίσκουν τον τρόπο ,εκπαιδευμένοι προς τουτο παράγοντες της οικονομικής και πολιτικής ζωής ,να του το κόψουν.
    μέχρι εκεί που πιστεύουν ότι πρέπει να υψωθεί ,μέχρι εκεί τον αφήνουν,πριονίζοντάς τον υπογείως με τρόπους που ξέρουμε ή υποψιαζόμαστε ,γιατί τους ζούμε στο πετσί μας ,ακόμα και λίγα γραμματα άν ξέρουμε!!!
    -όχι,όχι,όχι δεν το δέχομαι για τον πολύπαθο λαό μου ν΄ακούγονται από "ανθέλληνες" υποκριτικές τακτικές μειωσής του και εξευτελισμού για την δημοκρατία που αγαπά και δεν ξεχνά!!!
    -ο απλός λαός είναι δουλευταράς, είτε με το μυαλό είτε χειρονακτικά επιλέγει να δουλέψει.
    -είναι λαός,που δεν καταδέχεται τα συσίτια και τις φιλανθρωπίες για να ζήσει!!!!
    δουλειά θέλει και δεν βρίσκει,
    γιατί αυτοί που δεν είναι απ΄το λαό,πήραν τις επιδοτήσεις κι εφυγαν να στήσουν σε άλλες χώρες με λιγότερο κόστος τις επιχειρήσεις τους κάθε ειδους ή τις κατέθεσαν στις τράπεζες του εξωτερικού για να τις ασφαλίσουν,αρνούμενοι να πληρώνουν τους ελληνες εργαζόμενους ή συνηθίζουν να τους τα δίνουν με το σταγονόμετρο τα μηνιάτικα για να έχουν γεμάτο το ταμείο τους στις τραπεζες του εξωτερικού ,μήπως χρειαστεί να εκδράμουν!!!
    -ο απλός λαός έπαιρνε δάνειο κι έχτιζε,αξιοποιούσε τη γή κ.λ.π. ή το αξιοποιούσε για να επεκτείνει την επιχειρησή του,πλήρωνε και πληρώνει τις δόσεις του κι αντέχει!!! κάποιοι μεγαλοσχήμονες αρνούνται να καταβάλλουν μισθούς, τις εισφορές και τις δόσεις τους!!!
    -ο απλός λαός σπουδάζει παιδιά με δυό και τρείς δουλειές αν χρειαστεί να κάνει!!!
    βλέπει ψηλότερα γι αυτό το κομποδεμά του δέχεται ή και το σπίτι του ακόμη να πωλήσει για να σπουδάσει το παιδί του και για καλύτερα με μεταπτυχιακό εκεί στη ξενητιά ,αν χρειαστεί!!!
    -τα παιδιά του στο εξωτερικό ,που πάνε για μεταπτυχιακό δουλεύουν τα περισσότερα!!!
    ρώτησε κανείς αυτούς τους γονείς που "έχουν κάνει το σκατό τους παξιμάδι" τί περνούν!!! ή βλέπουν μόνον αυτούς της ανώτερης τάξης,που τα παιδιά τους σπουδάζουν άνετα και μετά χωρίς ούτε ένα ένσημο πραγματικό, δηλαδή με πραγματική πίσω τους δουλειά,θέλουν να κυβερνήσουν το λαό,που μοχθεί δουλεύοντας σκληρά για να μορφώσει "παιδίσκες και νεανίσκους προς τέρψιν τους",κατά έναν γνωστό σουρεαλιστή ποιητή!!!
    -αυτοί που δεν ανήκαν στον απλό λαό έκαναν τις παγαποντιές τους κι έφεραν το λαό μας στη θέση, που βρίσκεται σήμερα,ν΄άκούει ακόμα περήφανος τον κάθε ξενικό πολιτικό να τον κοροϊδεύει και να κρατά τη γροθιά του απο αξιοπρέπεια,μην κάνει κανένα κακό ,γιατί φοβάται τον επιβαλλόμενο τουτέστιν εμφύλιο σπαραγμό!!!!
    -αλλά μέχρι πότε θα ανεχθεί ντόπιους και ξένους πολιτικούς ή και παρατρεχάμενους αυτών σ΄όποιο τομέα κι αν ανήκουν να τον κοροϊδεύουν και να σπαταλούν τα χρήματά του ταμείων κ.λ.π. χωρίς να τον υπολογίζουν,μόνο ξέρουν να
    τιτιτιτιβίζουν!!!!
    -οι πολιτικοί μας ,που έχουν μάθει δυό γράμματα παραπάνω από εμάς,ναί φταίνε ,όταν μέσω υποκριτικών τεχνικών καταφέρνουν να τον παραπλανουν.
    -την ευθύνη την έχουν οι τάζοντες και στάζοντες μέλι προεκλογικά σε κάθε εκλογική αναμέτρηση,χωρίς νάχουν ραγγίδα στην κυψέλη τους!!!

    υ.γ. υπάρχουν κι άλλα πολλά,αφήνω όμως μήπως φιλοτιμιθούν να μας τα πούν κάποιοι,που προεκλογικά και μέσω διαδυκτίου τιτιτιβίζουν μέχρι να δούν το πολιτικό αποτέλεσμα που θέλουν, επιστρατεύοντας για να κάνουν τη δουλειά τους δήθεν απλούς ανθρώπους αλλων χωρών ακόμα και διαδυκτιακά,"άκουσον άκουσουν",να μας νουθετήσουν κι αφού γίνει η δουλειά τους μετά ξεχνούν τον απλό λαό ,που πρέπει να υπερασπιστούν με λίγα καλά λόγια ,να του τονώσουν το ηθικό!! στις δύσκολες ώρες που περνά!!! ή μήπως φοβούνται μή τυχόν τον εξαγριώσουν και δεν έχουν πού να τρυπώσουν???

    "Ραντεβού στα έρειπια του Παπαδιαμάντη"

    *Αιγωλιός ο κήδειος*

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά