Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Στερνή μου γνώση Νικολά!

Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση εκ των Καννών. 
Αυτό θα μπορούσαμε να απαντήσουμε ως έθνος στον Νικολά Σαρκοζί, μετά τις τελευταίες του δηλώσεις σχετικά με το δημοψήφισμα. Σε αυτές, ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχεται ότι ήταν λάθος που δεν αξιοποιήθηκε το δημοψήφισμα, εντάσσοντάς το μάλιστα στις προτεραιότητές του.
Στο όλο θέμα δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει ο Γιώργος Παπανδρέου, που δέχθηκε εχθρικά πυρά από τον τότε Πρόεδρο της Γαλλίας τη νύχτα των Καννών. Και πάλι όμως, αντιμετωπίζει το ζήτημα με χιούμορ. «Τι υπέροχη ιδέα. Μπράβο Νικολά!», έγραψε σε ελεύθερη μετάφραση στους λογαριασμούς του στα
social media o πρώην πρωθυπουργός, προκαλώντας …πανικό στους ‘φίλους’ του στα social media.
Εμ, έτσι είναι. Διότι στην Ελλάδα, έχουμε μία παροιμία που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση Σαρκοζί : «Στερνή μου γνώση, να σ’ είχα πρώτα»…
Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση στο Facebook του πρώην πρωθυπουργού, όπου παραθέτει τις αναφορές Σαρκοζί :
Nikolahttp://www.matrix24.gr/

2 σχόλια:

  1. Ο ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗΣ ΣΑΡΚΟΖΙ ΕΙΧΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΩΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mα τελικα ο προδοτης, ο τσολακογλου, ο αμερικανος, που ηταν ενεπιθυμητος στη χωρα απ τον αλαβανο, που θα δραπετευαι με ελικοπτερο, ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που μας εβαλε στα μνημονια ,,κονομωντας και καποια δις για τον εαυτο του, η μητερα του με τα 500 εκ. στη λιστα λαγκαρτ, αυτος ο ανθρωπος ειχε σε ολα δικαιο?Που πηγαν τα ισοδυναμα των 18 δισ σε τρια Ζαππεια? Και που θα εσκιζε τα μνημονια μερα-μερα, ωρα-ωρα, λεπτο-λεπτο? Που ειναι ο αλλος ο μεγαλος αριστερος και η ομαδα του με τις δεξιες τσεπες που με 5 λεξεις σε εναν νομο θα τα καταργουσε ολα? Που ειναι τοσοι αγανακτησμενοι? Που ειναι οι μεγαλες διαδηλωσεις? Που ειναι η Mαρφιν? Που ειναι οι ματαιωσεις των παρελασεων με πρωταγωνιστη τον Κουρακη αγκαλια με την χρυση αυγη? μια χαρα οι αθλιοι δουλεψαν τον ελληνικο λαο, εβγαλαν τον Παπανδρεου απ την μεση γιατι ετσι ηθελαν τα αφεντικα τους τα μεσα και τα εξω, εκτοξευσαν και την χρυση αυγη στο 9%και τωρα ΤΙ? Τι κανουμε τωρα πατριωτες? Που δεν θελαμε κι εμεις καμια αλλαγη σαυτη τη χωρα? Τι κανουμε τωρα? Τους ψηφισαμε ολους, συνκηβερνησαν ολοι, και τι ειδαμε?
    Διαπραγματευκαν σκληρα ολοι τους εκτος τον παπανδρεου που δεν διαπραγματευκε καθολου, τα εδωσε ολα. Ομως μαυτα τα 230 δις και τα130 κουρεμα του χρεους ζουμε και πληρωνομαστε ακομα,και οτι μεταρυθμησεις ξεκινησαν επι πρωθυπουργιας του ηταν μονο αυτες, απο κει περα παπαλα, και οχι μονο, αρχιζουν κι τις μαζευουν μια, μια. Δευτερη φορα αριστερα, μια με τον μητσοτακη, μια τον καμμενο. Mια τον καραμανλη προεδρο, μια τον παυλοπουλο, παρεουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά