Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Το Plan B του Βαρουφάκη: Υποκλοπή ΑΦΜ, hacking και παράλληλο τραπεζικό σύστημα – Όλα θα γίνονταν με το... "πάτημα ενός κουμπιού"!

Ο Σπαλιάρας των οικονομολόγων.
Τελικά είναι και επικίνδυνος.

3 σχόλια:

  1. Ναι ρε, ο Βαρουφακης κ ο Λαφαζάνης τα έκαναν όλα μόνοι τους κ το αθώο παιδί ο Τσίπρας δεν ήξερε τίποτα. Καλά τοσο βλάκας είναι;...Φάτε σανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι στο κόλπο! Τωρα ο ποιο μαλακας θα το πληρώσει. Βέβαια ο Ελληνικός λαός θα πληρώσει τους ανθέλληνες πολυ σκληρά, αλλα ας μη φωνάζει τωρα γιατί αυτή ήταν η επιλογή του! Ακόμη δεν εχει δει τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχολιαστη 10.14, Θα φανει αυτό στην πορεια αν το γνωριζαν ολοι οι κυβερνωντες το Plan-B αφου ο εν λογω kyriow ειχε την κακη συνηθεια να τα καταγραφει όλα στο κινητο του τηλεφωνο. Oσο για τον φιλο σχολιαστη 11.12, του υπενθυμιζω ότι ο μακακας Ελληνικος Λαος που λες, ενώ ψηφισε όχι και του το εκαναν ΝΑΙ το ιδιο βραδυ, συνεχιζει να τους δινει 42.5% και αποδοχή Τσιπρα 70%!!!!! Αρα?? μηπως αυτό τους αρεσει και αδικα κτυπιόμαστε ένα μικρο ποσοστο αντε του 10%????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά