Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές το κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου για οικονομικούς λόγους

Την απόφαση να μην κατέβει στις εκλογές το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Παπανδρέου.
Όπως αναφέρει, το Κίνημα αγωνίστηκε ήδη σε δυό εκλογικές μάχες με πενιχρά μέσα, απέναντι στις επιλογές και την «απροκάλυπτα αρνητική» στάση των κατεστημένων δυνάμεων της χώρας, υπογραμμίζει δε πως ό,τι έκανε το ΚΙΔΗΣΟ, δικαιώθηκε.
«Τα οικονομικά μέσα που διαθέτουμε δεν επιτρέπουν να συμμετέχουμε με αξιοπιστία σε μια τρίτη μάχη άμεσα», προσθέτει ο κ.Παπανδρέου.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:


«Ό,τι κάναμε δικαιώθηκε.

Πορευτήκαμε πάντα με συνέπεια στις αρχές μας και με αξιοπρέπεια.
Συγκρουστήκαμε και συγκρουόμαστε με κατεστημένες αντιλήψεις, πρακτικές και συμφέροντα.

Με κατεστημένα, που όλο και περισσότερο στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο, πλήττουν τη Δημοκρατία. Υπονομεύουν τη δημοκρατική έκφραση του πολίτη, καθώς αποτελούν καθοριστικό παράγοντα στη λειτουργία των ΜΜΕ και τη στήριξη παραγόντων της πολιτικής με αντάλλαγμα να γίνονται υποχείριά τους.

Σε ό,τι με αφορά, δεν έγινα και δεν θα γίνω.

Αγωνιστήκαμε ήδη σε δύο εκλογικές μάχες μέσα σε λίγους μήνες με πενιχρά μέσα.
Απέναντι στις επιλογές και την απροκάλυπτα αρνητική στάση των κατεστημένων δυνάμεων της χώρας.

Τα οικονομικά μέσα που διαθέτουμε δεν επιτρέπουν να συμμετέχουμε με αξιοπιστία σε μια τρίτη μάχη άμεσα.

Ευχαριστώ όλους για τον αγώνα που δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε. Δυναμώνοντας το ΚΙΝΗΜΑ μας, ώστε να αποτελέσει τον καταλύτη της ανασυγκρότησης του προοδευτικού χώρου, προκειμένου να υπηρετήσουμε αποτελεσματικά και με συνέπεια τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και της χώρας.

Ευχαριστώ προσωπικά, κάθε φίλο, κάθε μέλος, κάθε στέλεχος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ».
 

4 σχόλια:

  1. Δεν πειραζει Προεδρε, ουτε εμεις θα παμε εκει απ'οπου σε εδιωξαν με τα καμωματα τους. Υπαρχει και το Λευκο-ακυρο και γιατι οχι και η αποχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κριμα !! Θα σαρωνε με πανω απο 40 % Εγω δεν παω Πασοκ !!Θα παω ΚΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε σχολιαστη 12.57, καταλαβαινω την ειρωνεια σου για το 40% αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο. Οτι και να ψηφισεις, οπως εχει σημερα η πολιτικη κατασταση, θα το καταλαβεις στην πορεια και ευχομαι να κανω λαθος γιατι ολη αυτη η πολιτικη ''καρικατουρα'' ειναι ενα μεγαλο λαθος που θα πληρωθει και απο εμενα και απο εσενα εξισου το ιδιο και τοτε να δεις ορεξη για ειρωνικα σχολια. Οχι επειδη ο Παπανδρεου θα εχει ριχτει στην πυρα αλλα επειδη οδηγουνται παλι τα πραγματα σε πληρες αδιεξοδο και επειδη οι ιδιοι σχηματισμοι ειναι αυτοι που ευθυνονται για το αδιεξοδο με τις αντιμνημονιακες τους δηθεν πολιτικες. Τελος οι προφητεις, δεν θα σε κουρασω αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε μου λαθος κανεις πως ειρωνεύομαι!! Ο κοσμος πλεον καταλαβε πολλα αλλα ειναι αργα ....Εγω πλεον το μονο σοβαρο κομμα που βλεπω αν και διαφωνω σε πολλα ειναι το ΚΚΕ και αυτο θα ψηφισω μια και δεν καταβαινει ο Παπανδρεου ! Που να παω ; Για πες εσυ ; Στο Πασοκ ; Με τιποτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά