Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ο Θεός και ο Διάβολος ας μας λυπηθούν

Καθημερινά παντού γύρω μας φαίνεται πλέον ότι η Ελλάδα έχει καταστραφεί.
Κυκλοφορούμε όλοι μας με παλιά ρούχα, μέσα σε παλιά ΜΜΜ ή αυτοκίνητα -τουλάχιστον- δεκαετίας. Οι δρόμοι δεν φτιάχνονται ούτε καν μπαλώνονται, δημόσια έργα δεν γίνονται, οικοδομές δεν σηκώνονται, τα μαγαζιά -όσα λειτουργούν ακόμα- διακοσμούνται άσχημα, γρήγορα και πάμφθηνα, τα σπίτια δεν βάφονται, ούτε φυσικά και οι προσόψεις των πολυκατοικιών και των καταστημάτων.
Βρώμα παντού. Ενεχυροδανειστήρια σε κάθε γωνία. Αποδείξεις δεν κόβει ποτέ και πουθενά κανένας επαγγελματίας. Τα προϊόντα που δεν λήγουν στα εμπορικά καταστήματα δεν ανανεώνονται ποτέ. Λουκέτα παντού. Το κράτος πουθενά. Κατάθλιψη.
Η κατάσταση στις
δημόσιες υπηρεσίες ακόμα χειρότερη. Βρώμα και μιζέρια. Χλωμά πρόσωπα, γκρίνια, νεύρα και απελπισία.
Το χειρότερο όμως από όλα τα παραπάνω, είναι η έλλειψη κάθε ελπίδας για το μέλλον. Η κατάσταση δεν φαίνεται να μπορεί να αλλάξει και δυστυχώς δεν φαίνεται να έχουν βάλει ακόμα μυαλό οι Έλληνες.
Μετά την απόφαση να αυτοκτονήσουν -2 φορές μάλιστα- μέσα στο 2015 ψηφίζοντας την απίστευτη ομάδα των παλαβών αμόρφωτων εθνοσοσιαλιστών του Σύριζα, πλέον φαίνεται να μην υπάρχει επιστροφή από την βίαιη αυτή Βαλκανοποίηση της χώρας.
Πολύ φοβάμαι, όταν αναλάβει κάποια στιγμή ένας κανονικός άνθρωπος όπως π.χ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης το τιμόνι της Ελλάδας, δεν θα μπορέσει να διορθώσει σχεδόν τίποτα πλέον. Γιατί αν κάτι είναι τόσο, μα τόσο χαλασμένο, δυστυχώς ΔΕΝ φτιάχνεται.
Και τότε ο Έλληνας πολύ σύντομα, λίγους μήνες μετά την ανάληψη της επόμενης -κανονικής- κυβέρνησης, αδυνατώντας να καταλάβει τις τεράστιες ευθύνες του για την φοβερή αυτή στήριξη των επικίνδυνων πολιτικών του Σύριζα, ακριβώς μάλιστα την στιγμή που η χώρα έμπαινε επιτέλους σε ανάπτυξη, θα αρχίσει να πιστεύει όλο και περισσότερο ότι για τα απίστευτα χάλια του φταίει η Ευρώπη και το… Ευρώ.
Ας μην κοροϊδευόμαστε, η πορεία προς το εθνικό νόμισμα με αυτόν τον τόσο απαίδευτο και ακαλλιέργητο λαό είναι ουσιαστικά αναπόφευκτη.
Και μετά θα βιώσουμε όλοι μας την βαθιά, μόνιμη και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ φτώχεια εντελώς απομονωμένοι από τον υπόλοιπο Δυτικό κόσμο, σε έναν τόπο ο οποίος στην πραγματικότητα δεν παράγει απολύτως τίποτα.
Υπάρχει χρόνος να γυρίσουν τούμπα όλα; Η άποψή μου είναι πως όχι… Η καταστροφή την οποία έφερε ο Σύριζα στην χώρα μας σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς της ζωής, είναι τόσο βαριά που είναι πλέον μόνιμη.
Ο Θεός και ο Διάβολος ας μας λυπηθούν.
Iskár Azif

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά