Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Ο τούρκος καναλάρχης


Δεν μπορεί, κάποια θετικά σημάδια θα είχε ο Ατζούν Ιλίτζαλι και έστησε κοτζάμ ανώνυμη εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών στην Αθήνα. Τον θυμάστε; Είναι ο τούρκος πρώην τηλεοπτικός ρεπόρτερ που απέκτησε φήμη και κανάλια στην Τουρκία. Προ μηνών συναντήθηκε σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην Τουρκία με τον Αλ. Τσίπρα και του εξέφρασε την επιθυμία να δημιουργήσει κανάλι στην Ελλάδα. Προβληματισμό πάντως προκαλεί η συγκυρία στην οποία ο τούρκος επιχειρηματίας αποφάσισε να ιδρύσει εταιρεία με την ονομασία Acum Medya στην Ελλάδα, την ώρα δηλαδή που οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο έχουν ενταθεί και οι παράλογες διεκδικήσεις της Αγκυρας στις Οινούσες μπήκαν στις
προτεραιότητες της τουρκικής κυβέρνησης. Προκαλεί επίσης απορία το γεγονός ότι ο τούρκος καλανάρχης αποφάσισε να ιδρύσει τηλεοπτική εταιρεία στην Ελλάδα προτού οριστικοποιηθεί η τελική προκήρυξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες παρεμβάσεις στο εγχώριο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Τι του έταξαν άραγε; Αλλά φαίνεται να μην είναι ο μοναδικός τούρκος επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα. Μαθαίνω ότι και ο Σαμπατίν Τουρκούρ (είχε «κονταροχτυπηθεί», παλαιότερα με τον Ιβάν Σαββίδη για τη ΣΕΚΑΠ) ενδιαφέρεται για τοπικό κανάλι στη Θράκη.
ΒΗΜΑτοδότης

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά