Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Πρίγκιπες και πριγκίπισσες!


Έχει δίκιο ο κ. Φίλης! Δεν πρέπει να αποκαλούμε τα παιδιά μας πρίγκιπες. Το σύντροφοι και το συντρόφισσες ταιριάζει περισσότερο στα όσα πρεσβεύει η εθνοσωτήριος κυβέρνησή μας. Ίσως θα έπρεπε να απαγορεύσουμε κι όσα παραμύθια έχουν μέσα πρίγκιπες και βασιλιάδες. Ή έχουμε Δημοκρατία ή δεν έχουμε...
Η Βασιλεία ήταν ένα αντιλαϊκό καθεστώς και ανήκει οριστικά και αμετάκλητα στο παρελθόν. Τα παιδιά μας αποκτούν λάθος πρότυπα με το να αποδέχονται το «πρίγκιπας» ως εκδήλωση λατρείας. Όταν ο πατέρας τους ή η μητέρα τους εκδηλώνουν με αυτόν τον τρόπο την αγάπη τους, είναι φυσικό να
βλέπουν στο μέλλον θετικά οποιονδήποτε πρίγκιπα και να κινδυνεύσει έτσι η Λαϊκή μας Δημοκρατία.
Θα μπορούσαμε να προτείνουμε στον κ. Φίλη την κατάργηση κι άλλων λέξεων και κυρίως εκείνων που έχουν σχέση με τη θρησκεία. Διότι και η θρησκεία είναι ένας εχθρός της εθνοσωτήριου κυβέρνησής μας και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Μαρξ την είχε χαρακτηρίσει όπιο των λαών. Να απαγορεύεται, λοιπόν,να πουν τα παιδιά μας «Θεέ μου». Να βρουν κάτι άλλο, όπως «Αλέξη μου» ή «Πάνο μου».
Δεν έχετε παράπονο με αυτήν την κυβέρνηση. Σας προσφέρει καθημερινά ένα θέμα και σας απασχολεί. Τη μία οι offshore, την άλλη οι πρίγκιπες του Φίλη και πάει λέγοντας.
Πριν απ' όλα αυτά, όμως, είχε προκύψει ο Μπαλτάς στην Παιδεία. Η κατάργηση της αριστείας ήταν μόνο η αρχή. Τώρα θα καταργήσουμε τους βαθμούς, τις εξετάσεις κι αυτή ακόμη την παρουσία στα σχολεία αν χρειαστεί.
Μία ερώτηση μόνο, κύριε Φίλη. Τι θα κάνετε, αν αύριο όλοι οι γονείς φτάνουν στο σχολείο και αποχαιρετούν τα βλαστάρια τους λέγοντάς του «γεια σου πρίγκιπα μου» ή «γεια σου πριγκιπέσσα μου». Θα βάζετε πιπέρι στο στόμα τους; Διότι αυτός ο λαός, κύριε Φίλη, είναι ένας περίεργος λαός. Είναι να μην του απαγορεύσεις κάτι. Τότε, επιτέλους, κάτι ξυπνά μέσα του! Υπό αυτό το πρίσμα, σας οφείλουμε πολλά. Συνεχίστε έτσι!
Θανάσης Μαυρίδης-liberal.gr

4 σχόλια:

  1. Τα ελληνοπουλα ειναι πραγματι παραχαιδεμενα . ειναι κουκλια, γοητες . πριγκιπισσες, αστερια και παει λεγοντας!! Γιατι δεν το παραδεχοσαστε αυτο; Ειναι η αιτια που παραμενουν εξαρτημενα απο τη μαμα,τον μπαμπα και τη γιαγια μεχρι μεγαλης ηλικιας , δεν ανεξαρτοποιουνται γηγορα και σπουδαζουν ο,τι πουν οι γονεις τους, οί οποιοι επιζηταν με τους τιτλους απο τα σπουδαγμενα παιδια τους να ικανοποιησουν το ξεπεσμενο κοινωνικο τους μποι!! Πρεπει μεταξι αλλων λοιπον να αλλαξουν και αυτα τα χουγια στη χωρα της πορτοκαλεας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΔΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΙΛΗΣ
    ΠΑΙΞΕ ΑΛΛΟΥ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....PΑΙΞΕ ΑΛΛΟΥ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙ
    Και μονο αυτη η φραση δειχνει ποσο νιονιο εχει το κρανιο σού φιλαρακι.
    Αλλαγες θελει η πατριδα σου απο τα θεμελια της φιλε μου κι αν αυτον που προτεινει κι αρχιζει τον λενε Φιλη δεν πειραζει κανεναν σκεπτομενον πολιτη τουτης της Χωρας,της οποιας το χωμα ειναι δικο μας και δικο σας, οπως λεει το ωραιο τραγουδι μας!
    Το θεμα ηταν ωστοσο το υπερβολικο κανακαρισμα και υπερπροστασια των ελληνοπαιδων απο νεαρας ηλικιας και σαν παραδειγμα τετοιας υπερπροστασιας η οποια μπορει να αποβει και σε καλο για την κοινωνια μας σου δινω την οικογενεια Μητσοτακη απο την λεβεντομανα Κρητη που με τα παιδια του καταδυναστευσει τη Χωρα μας.
    #Σε όλους είναι γνωστό ότι το Μητσοτακέικο έπαιξε πολλά βρόμικα πολιτικά παιχνίδια που καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την πορεία αυτού του τόπου.
    Αρχηγός και πρώτος διδάξας της οικογενείας, ο Μπαμπάς Μητσοτάκης ο οποίος έριξε τον Γ. Παπανδρέου, που κέρδισε τις εκλογές με 52,72%!!! και στη θέση του έφερε την κυβέρνηση Νόβα. υπουργός της οποίας ορκίστηκε και ο ίδιος. Αυτός, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μετά την μεταπολίτευση, έκανε δικό του κόμμα, καθώς ούτε ο Καραμανλής ούτε κανείς άλλος ήθελε τον αποστάτη του 65 στο κόμμα του, και κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής ο ίδιος και ένας ακόμα αποστάτης, ο Π. Κανελλόπουλος.
    Πούλησε την ψήφο του στον Καραμανλή προκειμένου να του επιτραπεί να …γίνει νεοδημοκράτης και έτσι το μπαμπάς Μητσοτάκης βρέθηκε στην ΝΔ και συνέχισε τον ρόλο που είχε από την εποχή της …βάφτισής του.
    Σήμερα, αιωνόβιος Μητσοτάκης, εξακολουθεί να σιτίζεται από αυτά που πληρώνεις εσύ και ...για να μην ξεχνιόμαστε σου λένε και ότι μαζί τα φάγαμε.
    Αυτός ο επί 70 χρόνια κρατικοδίαιτος τύπος κατάφερε όχι μόνο να ταΐζει τον εαυτό του και την οικογένειά του από τα λεφτά σου, αλλά έβαλε πλήθος άλλων πεταμένων στο παιχνίδι και σήμερα ο γιος του μπορεί με αξιώσεις να απευθύνεται για αλίευση ψήφων σε όλους τους κομματικούς χώρους καθώς οι "μητσοτάκιδες" είναι σπαρμένοι παντού.
    Κοιταξε τωρα μερικα απο τα βλασταρια του!!
    Κόρη Ντόρα: Κρατικοδίαιτη από τότε που γεννήθηκε, πρώτα στο πολιτικό γραφείο του μπαμπά της και έπειτα εξαργύρωσε πολιτικά την εκτέλεση του άντρα της από τη 17Ν και έγινε βουλευτής.
    Γιος(;) Κυριάκος-Κούλης: Κρατικοδίαιτος από τότε που γεννήθηκε. Πέρα από βουλευτής και υπουργός διετέλεσε και Πρόεδρος του κοινωφελούς Ιδρύματος Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης. Σήμερα αρχηγός της ΝΔ μετά από το παιχνίδι που έπαιξαν με τον Σαμαρά σε βάρος του Μεϊμαράκη.
    Κόρη Αλεξάνδρα: "Αλεξάνδρα Μητσοτάκη πρόεδρος της ActionAid Hellas και αδελφή της Ντόρας, κόρη του Κωνσταντίνου της αγίας και ομοουσίου οικογενείας , πήρε 600.000 ευρώ μέσω ΜΚΟ, προκειμένου να φτιάξει στην Αιθιοπία ένα σχολείο 100 τ.μ. με χωμάτινο δάπεδο.
    Εγγονή Αλεξία: Aμοιβή της τάξης των 320.000 ευρώ τον χρόνο για τις υπηρεσίες της ως «σαμαρείτισσα» δημοσίων σχέσεων στον «Ερυθρό Σταυρό». (
    Εγγονός Κώστας: Έχει εργαστεί ως στέλεχος σε Διεθνείς Οργανισμούς, όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και στη Παγκόσμια Τράπεζα µε έδρα το Κόσσοβο, ενώ διετέλεσε ειδικός συνεργάτης στο Υπουργείο Εξωτερικών. Μετά η μαμά τον έκανε δήμαρχο Καρπενησίου στα 30κάτι του όπου παραιτήθηκε για να αναβαθμιστεί ιεραρχικά σε περιφερειάρχης όπου θα παραιτηθεί μόλις βρει την ευκαιρία να αναβαθμιστεί σε βουλευτή. Κι ετσι παει λεγοντας φιλαρακι!!
    Γαλουχημενοι γονοι μονο για την εξουσια!!
    Και κοιτα τωρα τα παιδια των γερμανων καγκελαριων για να δεις την διαφορα !#
    Του Αντεναουερ τα παιδια δεν παιξαν σημαντικο ρολο στη γερμανικη πολιτικη, μονο ενας εγινε δημαρχος της Βονης,τα αλλα ιδιοτευθηκαν.
    Του Κοολ τα δυο παιδιασπουδασαν και εργαζονται στην Αγγλια νομιζω ο ενας, ο αλλος ιοδιοτευεται. Του Σμιτ η μια κορη εργαζεται σε τραπεζα της Αγγλιας!!.
    Τα πριγκιπακια και οι πριγκιπισσες του Μητσοτακη ομως ταιζονται και θα ταιζονται μια ζωη ακομα απο τον δικο σπυ και δικο μου γκουρβανα φιλαρακι!!#
    Το καταλαβες φιλαρακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΛΥΣΩ
    ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ
    ΕΝΑΣ Μ........ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά