Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Γιατί χαίρονται στο Μαξίμου


Το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου (διάβαζε Ολγα Γεροβασίλη και λοιποί «επικοινωνιακοί») προσπαθεί να μεταδώσει το τελευταίο διάστημα ότι στην κυβέρνηση επικρατεί χαρά και ευτυχία. Οτι ο κ. Τσίπρας στην ουσία πέρασε τον κάβο των δυσκολιών, ότι κυβερνά χωρίς αντίπαλο και άλλα τόσα χαρούμενα που τα μεταφέρουν με διάφορα non papers για εσωκομματική κατανάλωση και αποπροσανατολισμό από τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο. Σαν να νομίζουν ότι ο ελληνικός λαός τρώει κουτόχορτο και δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει. Ενδεικτικό αυτό που συνέβη στο Αθαμάνιο Αρτας, τη γενέτειρα του κ. Τσίπρα. Παρά τα όσα πλάνα... λατρείας έδειξε η ΕΡΤ και περιέγραψε το τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου το κλίμα ήταν και παρέμεινε ψυχρό και εν πάση περιπτώσει δεν είχε σχέση με αυτά του παρελθόντος στο ίδιο χωριό. Ούτε είδατε προφανώς κάποιο πλάνο από απελπισμένους συγχωριανούς του κ. Τσίπρα να τον ικετεύουν να μη βάζει άλλους φόρους, ούτε κατοίκους του χωριού να κρατούν κάποια απόσταση από αυτόν, αλλά και από τον Π. Καμμένο που προσγειώθηκε με στρατιωτικό ελικόπτερο στο Αθαμάνιο για να τον συναντήσει και να δημιουργήσουν μαζί την... «κυβέρνηση του βουνού», όπως φώναζε τρέχοντας από πίσω τους (και μέσα στα τηλεοπτικά κρατικά πλάνα) ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης.
Η αίσθηση που επικρατεί στον κόσμο είναι ότι τα πράγματα για τον κ. Τσίπρα και την κυβέρνησή του σφίγγουν ημέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο. Μέσα στο φθινόπωρο η αμφισβήτηση αναμένεται ότι θα φθάσει στα ύψη. Το σίγουρο είναι ότι οι εκλογές έχουν βγει από το κάδρο. Και το μόνο που έχει απομείνει στον Πρωθυπουργό είναι πώς θα κερδίσει χρόνο, με το έλλειμμα εμπιστοσύνης που υπάρχει προς το πρόσωπο και την κυβέρνησή του και που πλέον είναι εμφανές.
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά