Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα δημοσκόπηση δείχνει "σφαγή" στα μικρά κόμματα - 8 μονάδες μπροστά η Ν.Δ.

- Καταλληλότερος πρωθυπουργός σύμφωνα με τη δημοσκόπηση είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ποσοστό 30%
- Σύμφωνα με το 43% των ερωτηθέντων ούτε Κ. Μητσοτάκης ούτε Α. Τσίπρας είναι κατάλληλοι
- Μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στην παράσταση νίκης με ποσοστό 61%
- Το 56% των πολιτών δεν πιστεύει τη δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα πως τα χρήματα από τη δημοπρασία τηλεοπτικών αδειών θα πάνε σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες
- Το 23% κρίνει αρνητικά τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε δύο χρόνια
Μία νέα δημοσκόπηση έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την εταιρεία Palmos Analysis για λογαριασμό του tvxs.gr και το οποίο δεν έχει ανατροπές στην πρωτιά, αλλά στα μικρότερα κόμματα επικρατεί κόλαση.
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου προηγείται η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 21% και ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί μόλις με 13%, δηλαδή η διαφορά φτάνει στο 8%.
Τρίτο κόμμα στην πρόθεση ψήφου έρχεται το ΚΚΕ με 4,9%, ενώ η Χρυσή Αυγή έρχεται τέταρτη με
ποσοστό 4,6%. Το τελευταίο κόμμα που φαίνεται σύμφωνα με τη δημοσκόπηση να μπαίνει στη Βουλή είναι η Δημοκρατική Συμπαράταξη με ποσοστό 3,1%.
Στα υπόλοιπα κόμματα γίνεται πραγματικά χαλασμός. Το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν εισέρχεται στη Βουλή με ποσοστό 2,1% και ομοίως το Ποτάμι με ποσοστό 1,6%, η Ένωση Κεντρώων με 1,4%, η Λαϊκή Ενότητα με 1% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 1%.
Το ποσοστό των αναποφάσιστων στη δημοσκόπηση είναι μεγάλο και φτάνει το 18%, ενώ εξίσου μεγάλο είναι το ποσοστό όσων πολιτών δηλώνουν λευκό ή άκυρο και φτάνει το 11,2%. Αξιοσημείωτο είναι πως ένα ποσοστό 9,9% δηλώνει πως δεν θα πάει να ψηφίσει στις εκλογές.
Λίγο διαφορετική είναι όμως η εικόμνα στην εκτίμηση ψήφου με αναγωγή, καθώς η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτη με μέσο όρο 32%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 27%, το ΚΚΕ με 7,5%, η Χρυσή Αυγή επίσης με 7,5%. Στη Βουλή εισέρχεται και η Δημοκρατική Συμπαράταξη με ποσοστό 6,5%, ενώ η έκπληξη έρχεται και από την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου που με ποσοστό 3,5% εισέχεται στη Βουλή.
Αντίθετα, το Ποτάμι με 2,5%, η Ένωση Κεντρώων με 2,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%, η Λαϊκή Ενότητα 1,5% είναι τα κόμματα που δεν εισέρχονται στη Βουλή.
Στη δημοσκόπηση φαίνεται πως καταλληλότερος πρωθυπουργός αναδεικνύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ποσοστό 30% έναντι του Αλέξη Τσίπρα με ποσοστό 25%. Και στην παράσταση νίκης πάντως προηγείται η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 61%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 21%.
Αναφορικά με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα πως τα χρήματα από τις τηλεοπτικές άδειες θα δοθούν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, δεν γίνεται πιστευτή από το 56% των ερωτηθέντων.
Αναφορικά με τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, το 23% την κρίνει αρνητικά, ενώ αντίθετα το 54% θεωρεί πως τελικά θα την υλοποιήσει.
ΠΗΓΗ: tvxs.gr

5 σχόλια:

  1. δημοσκοπητε ο,τι σας συμφερει δεξιοφρονοι νδκρατες!
    Ο αγαπητος της Ευρωπης και στο βαθος και του λαου μας ειναι και παραμενει ο αυτοδημιουργημενος, απο λαικα κοινωνικα στρωματα προερχομενος σημερινος πρωθυπουργος μας κ. Τσιπρας κι οχι τα διαπλεκομενα, εκ γεννετης κρατικοδιαιτα φυντανια της ηγεμονιας των Μητσοτακακηδων , που με ολο το διεφθαρμενο συγγενολογι τους επιδιωκουν και παλι να
    μονοπωλουν την διακυβερνηση του τοπου μας!
    Ποτε θα απελευθερωθει η χωρα μας απο τα τζακια; Πότε θα γλιτώσει αυτή η χώρα απο τα διαπλεκομενα συναφια και τον κοτζαμπασισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προβάδισμα 8 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία δίνει στην πρόθεση ψήφου η μεγάλη δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το tvxs.gr, που ως γνωστόν ανήκει στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου.Στο 13% ο Σύριζα.
    Σύντροφε 3:28
    Δυστυχώς δεν μας φταίει καμια δεξιά εμείς πάλι που προδώσαμε τους ψηφοφόρους μας τους αναστήσαμε.
    Από τις εξαγγελίες μας τίποτα δεν τηρήσαμε μόνο φόροι , κρατήσεις μισθών και συνταξεων οι ιδεολογίες έχουν πια τελειώσει ο καθένας κοιτάει την τσέπη του.
    Κρίμα γιατί η δεξιά που έρχεται θα τους πάει και στον Κορυδαλλό.
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΡΙΖΑΙΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ
    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πιο λυπηρο που προδιδει η δημσκοπηση τουτη πατριωτακια λεβεντες και ανωτερω χολιαστες ειναι οτι ο σημερινος πολιτης εκλογεας κατευθυνεται απο το τι θα βαλει στη τσεπη κι απο τιποτα αλλο.Καταντησε κενος απο αλλα αισθηματα σαν εκεινα της φιλοπατριας, υπερηφανειας, φιλοπονιας, αλληλεγυης και αλλα παρομοια που χαρακτηριζαν τους πολιτες εκλογεις γενειων χεχασμενων σαν και τη δικη μου!`
    Εριξε δολωμα ο ασυμπαθητος σε μενα Κουλης οτι θα μειωσει μελλοντικα το ΕΝΦΙΑ και ολοι οι λαβροποδαροι πεσαν πανω του!
    Ακομα ο λαος μας, οπως και σεις οι δυο πιο πανω, που αφινεται να φανει οτι εισθε λογικοι νεοι, δεν καταλαβε οτι η χωρα μας ειναι βαρεια αρρωστη απο καρκινωματα που δεν αντιμετωπιζονται με ασπιρινες, εντριβες και τσαγι του βουνου πανωστο Ασμανι, αλλα με χειρουργικες παρεμβασεις , τις οποιες ο δεσμιος απο το κατεστημενο Κουλης δεν μπορει να τις κανει γιατι τρεμουν τα χεργια και τα ποδια του !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδαμε και τον αδέσμευτο από το κατεστημένο Αλέξη τί έκανε! Τη μία κωλοτούμπα πίσω από την άλλη! Αυτουνού να δεις πως τρέμουν τα πόδια του, παραπατάει από τα αλλεπάλληλα χαστούκια που τρώει αυτός και οι υπουργοί του από το κουαρτέτο! Σκληρή διαπραγμάτευση σου λέει! Πού πας ρε καραμήτρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά