Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

«Δεν ξαναβόσκω άλλες βοβάλες»...

«Δεν ξαναβόσκω άλλες βοβάλες, δεν θέλω μήτε να τις δώ. Με μπίζνες έμπλεξα μεγάλες και στην Αθήνα κατοικώ».
Αυτό τραγουδούν από χθες όλοι οι Έλληνες μόλις έμαθαν ότι 5.000 στρέμματα στην Ιθάκη, βοσκότοποι, δασικές εκτάσεις και ορεινός όγκος, υπολογίζονται πλέον στο πόθεν έσχες του Χρήστου Καλογρίτσα για να πάρει την άδεια για καναλάρχης.
Τα βοσκοτόπια, ελπίζουμε χωρίς τα πρόβατα και τα μοσχάρια, υπολογίζεται ότι κοστίζουν... 100 εκατ. ευρώ, δηλαδή ο νέος καναλάρχης είναι ζάμπλουτος. Με τα μισά λιβάδια παίρνει την άδεια από τον Παππά. Βεβαίως τίθεται θέμα με το αν είναι δικά του τα βοσκοτόπια γιατί ακούγεται ότι ανήκουν σε φίλο του επιχειρηματία που του τα... δάνεισε για να κλείσει το πόθεν έσχες. Τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν ενισχύονται και από τις
δηλώσεις κατοίκων της περιοχής στην Ιθάκη που γελάνε με όσα ακούγονται για τα βοσκοτόπια. Καταγγέλλουν δε ότι ο Καλογρίτσας τους χρωστά λεφτά, ακόμη και σε βενζινάδικο για καύσιμα στο σκάφος του.
Εν πάση περιπτώσει, η κωμικοτραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός πολιτικό-οικονομικού σκανδάλου. Κάποιοι αποφάσισαν να βάλουν από την πίσω πόρτα τον εργολάβο στον διαγωνισμό, να του δώσουν άδεια και να κάνουν δεκτό κι ένα κίβδηλο πόθεν έσχες. Και πιθανότατα να τον «αποσύρουν» λόγω της θύελλας που έχει ξεσπάσει. Είναι τραγωδία όλα όσα συμβαίνουν με τις τηλεοπτικές άδειες. Το είχαμε επισημάνει από την αρχή. Ο Παππάς έστησε ένα τεράστιο σκάνδαλο, σε σημείο που ντύνει... βοσκό τον εκλεκτό της κυβέρνησης για να τον κάνει καναλάρχη. Και να παρατήσει «του χουριο γι ναρθ στην αθίνα» που θα έλεγε και ο καρδιτσιώτης επιχειρηματίας.
Όμως, μπορεί να γελάμε με όσα συμβαίνουν, όμως, εδώ υπάρχουν πολιτικές και αστικές ευθύνες. Ποιος έλεγξε τα πόθεν έσχες; Η πενταμελής επιτροπή που διόρισε ο Κρέτσος, το «παπαδοπαίδι» της κυβέρνησης; Εδώ έχουμε να κάνουμε με σκάνδαλο και θα πρέπει κάποιοι να πάνε φυλακή, αν υπάρχει σοβαρό κράτος κι αν δεν διολισθαίνουμε σε κράτος... Μαδούρο.
 http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά