Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Μετά τον ευτελισμό η φυλακή;

Περιμένοντας τα γουνάκια.
Mετά τον ευτελισμό η φυλακή; Το ερώτημα επανέρχεται όλο και πιο συχνά καθώς τα σύννεφα πυκνώνουν πάνω από τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ. Τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Το Πρώτο Θέμα αναφέρεται στην υπόθεση κάνοντας λόγο για σκηνικό Κοσκωτά το σκάνδαλο του οποίου παρ΄ολίγο να οδηγήσει στη φυλακή τον Ανδρέα Παπανδρέου με το δεξί του χέρι, τον Μένιο Κουτσόγιωργα να χάνει τη ζωή του καθώς σωριάζεται στην αίθουσα των δικαστηρίων.
Δεξί χέρι του Κουτσόγιωργα ο δικηγόρος του Δημοσίου Γιάννης Μαντζουράνης ο οποίος γνωμάτευσε ότι έπρεπε να γίνει αποδεκτή η συμμετοχή Καλογρίτσα στον διαγωνισμό παρά την καθυστέρηση στην καταβολή του τιμήματος για την συμμετοχή.
Στο μεταξύ τα ασφαλιστικά μέτρα ισχυρών επιχειρηματιών διακοσμούσαν απειλητικά την είσοδο της ΓΓΕ. Ο Λευτέρης Κρέτσος εξήλθε
πανηγυρίζοντας για την επιτυχή έκβαση του διαγωνισμού. Λίγα 24ωρα αργότερα θα ξεκινούσε η τελετουργία του ευτελισμού. Το STAR της οικογένειας Βαρδινογιάννη με αιχμή του δόρατος τον εξαίρετο δημοσιογράφο-ερευνητή Τάσο Τέλλογλου θα αποκάλυπτε τα περίφημα οικόπεδα στην Ιθάκη που έβαλε υποθήκη η οικογένεια Καλογρίτσα με την βοήθεια του πληρεξουσίου μιας νεκρής γυναίκας που από το 2011 είχε αφήσει τα εγκόσμια.
Στο μεταξύ και ο Κοντομηνάς είχε μπεί στο παιγνίδι κατά της κυβέρνησης με τον σκληροτράχηλο Δήμο Βερρύκιο να λέει ανοιχτά στον Νίκο Παππά
-Nίκο Παππά, θα το πληρώσεις και θα το πληρώσεις ακριβά…
Ο πρωθυπουργός εμφανίζεται στην ΔΕΘ απροετοίμαστος μια και θα έπρεπε να περιμένει από τον Alpha μια ερώτηση σαν κι αυτή που τελικά έκανε η Ευαγγελία Τσικρίκα. Οφειλαν ο Θοδωρής Μιχόπουλος και η Ολγα Γεροβασίλη να είχαν κοουτσάρει καλύτερα τον πρωθυπουργό. Οπως έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος έφερε από την Βοστώνη διάσημο καθηγητή της θεωρίας των παιγνίων για να προπονήσει σκληρά των Κώστα Κιμπουρόπουλο πριν τον διαγωνισμό. Ο Κιμπουρόπουλος μπήκε στο γήπεδο και έπαιξε φοβερή μπάλα. Ο Τσίπρας εκνευρισμένος από την βασανιστική ερώτηση της Τσικρίκα έδειξε χαρακτήρα Ντόναλντ Τραμπ. Στην συνέχεια το video της ερώτησης και η απάντηση του πρωθυπουργού θα κατακτούσαν το διαδίκτυο.
Τα απάτητα βοσκοτόπια του ΣΥΡΙΖΑ στην Ιθάκη του Καλογρίτσα θα έκαναν ακόμη πιο συναρπαστική την ζωή του φτωχοποιημένου πατρινού ο οποίος κάθεται με τις ώρες στην ουρά για μια σακούλα τρόφιμα. Το γέλιο του κοινοτάρχη Ιθάκης για την αξία των οικοπέδων θα στοιχειώνει τους Κρέτσο, Παππά και Σπίρτζη.
Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Ισίδωρος Ντογιάκος επιστρέφει από την Κόλαση με την σιγουριά ότι σε δύο χρόνια θα βρίσκεται στην θέση του Παπαγγελόπουλου και θα οδηγήσει στην Δικαιοσύνη τους Συριζαίους διώκτες του.
Την ίδια στιγμή ο Νίκος Παππάς ταμπουρωμένος στα απάτητα βουνά του Καναδά επιχειρεί να πείσει επενδυτές να επενδύσουν στην Ελλάδα που έχει φορολογικό συντελεστή 97% και 70% μίζα σε κάθε συναλλαγή του επενδυτή με τα λαμόγια του Δημοσίου.
Και καθώς ο εσωτερικός εξευτελισμός συνεχίζει ακάθεκτος οι δανειστές κλαδεύουν μία μετά την άλλη τις εξαγγελίες του Τσίπρα από το βήμα της ΔΕΘ.
Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά από την στιγμή που αδιαφόρησε για το κάλεσμα της μαμάς Μέρκελ για το προσφυγικό και επέλεξε να συνοδεύει την Ολγα Γεροβασίλη στην συνέντευξη τύπου-φιάσκο.
 http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά