Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Πάταγος με την δημοσκόπηση για τον Χειρότερο υπουργό του Τσίπρα!

O κακός χαμός γίνεται σε υπουργικά, πολιτικά, και δημοσιογραφικά γραφεία με τα αποτελέσματα της «επετειακής» δημοσκόπησης του Lykavitos.gr για τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ υπουργό της κυβέρνησης του Τσίπρα.
Μέχρι στιγμής (Τετάρτη μεσημέρι) έχουν ψηφίσει πάνω από 3500 (!) ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ επισκέπτες του Lykavitos.gr (τεράστιο δείγμα ακόμη και για μια κανονική δημοσκόπηση με τους κανόνες της ESOMAR) και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.
Μάλιστα δεν σας κρύβουμε ότι και εμείς ΔΕΝ περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα αφού εκτιμούσαμε πως διαφορετικά πρόσωπα θα είχαν το αρνητικό προβάδισμα.
Διαψευστήκαμε μέχρι στιγμής, αφού η Δημοσκόπηση συνεχίζει να «τρέχει»…


Τι δείχνουν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα για τα πρόσωπα αλλά και για το πολιτικό πρόσημο του ενός χρόνου «Σύριζα του Τσίπρα»;
Τρεις υπουργοί Φίλης, Πολάκης, Κατρούγκαλος συγκεντρώνουν την μήνιν της Κοινωνίας αφού οι αρνητικές γνώμες (αθροιστικά) μόνο για αυτούς τους τρεις αγγίζουν το 55%!
Το πολιτικό συμπέρασμα:  Τεράστια η Οργή της Κοινωνίας για την ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ διαχείριση της Κυβέρνησης Τσίπρα, στους ευαίσθητους τομείς της Παιδείας, της Υγείας και της Εργασίας – Κοινωνικής Ασφάλισης.

Τρομερά αρνητικό το ισοζύγιο δηλαδή, σε τρεις βασικούς τομείς της καθημερινότητας και «προνομιακούς» πολιτικά για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η δεύτερη τριάδα Υπουργών με αρνητικό πρόσημο είναι οι Παππάς – Καμμένος – Σπίρτζης, και η επιλογή αυτή θεωρούμε πως έχει να κάνει με το στραπάτσο του ΣΥΡΙΖΑ με τις τηλεοπτικές άδειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά