Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Οργισμένες στολές

Η ΔΕΘ μυριζει μπαρούτι.
 Yποδοχή του Τσίπρα με μύτες αλα Πινόκιο.
Eπιτέλους οι στολές απελευθερώνουν την οργή της για την φτωχοποίηση της κοινωνίας. Μια φτωχοποίηση από την οποία οι ίδιοι οι ένστολοι δεν μπορούν να αποδράσουν.
Φυσικά θα περιμένουμε κάποια στιγμή να δούμε τους ενστόλους να διαμαρτύρονται και να διαδηλώνουν για τους 3.500 συναδέλφους τους που υποδύονται τους προσωπικούς φρουρούς σε διάφορα επώνυμα (χαμένα) κορμιά αντί να βρίσκονται στην υπηρεσία του πολίτη.

Όπως και νάχει το γεγονός ότι οι ένστολοι παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους αποδεικνύει ότι
το κίνημα της λαικής οργής διογκώνεται.
Μεγάλη πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας, με αφορμή τα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ το Σάββατο, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους προς την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα.

Αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί από διάφορα σημεία της χώρας συγκεντρώθηκαν αρχικά στο άγαλμα Βενιζέλου, απ’ όπου κινήθηκαν με πορεία, και μέσω κεντρικών δρόμων της πόλης, προς το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου διαλύθηκαν.
Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, οι περίπου δύο χιλιάδες ένστολοι διαμαρτυρήθηκαν για τις περικοπές στα μισθολόγια τους αλλά και το ασφαλιστικό, ενώ ζήτησαν την ικανοποίηση των πάγιων θεσμικών τους αιτημάτων. «Σεβαστείτε τους ένστολους. Σύγκρουση με τα ψέματα σας» έγραφε το πανό στην κεφαλή της πορείας.
Κυρίως, όμως αξίωσαν από την κυβέρνηση να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αποκατάσταση των «μισθολογικών αδικιών» που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια. Με την ολοκλήρωση της πορείας, οι διαδηλωτές εξέφρασαν την πρόθεσή τους να πραγματοποιήσουν ανάλογη κινητοποίηση στην Αθήνα.
Όσο ήταν σε εξέλιξη η διαμαρτυρία προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Θεσσαλονίκης. ενώ η κυκλοφορία άρχισε να αποκαθίσταται σταδιακά μετά τις 9 το βράδυ.





http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά