Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Τον «στρατηγό άνεμο» Πολύδωρα προτείνει η κυβέρνηση για το ΕΣΡ

Νόμος Παππά τέλος !
Οι αρμοδιότητες εκχωρούνται εκ νέου στο ΕΣΡ.
 Ταλαιπώρησαν έναν ολόκληρο λαό και χιλιάδες εργαζόμενους για το τίποτα.
Ο Βύρων Πολύδωρας είναι και επίσημα η πρόταση της κυβέρνησης για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρώην βουλευτής σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο κ. Πολύδωρας στις δηλώσεις του έθεσε ως προϋπόθεση να συγκροτηθεί το ΕΣΡ με όλες τις αρμοδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα, πρόταση που όπως είπε έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής.
«Εννοείται ότι στην επαναφορά των
αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ περιλαμβάνεται και η διεξαγωγή του διαγωνισμού» συμπλήρωσε ο κ. Πολύδωρας.
Σε ερώτηση αν με όσα λέει ζητά την απόσυρση του νόμου Παππά ο πρώην βουλευτής της ΝΔ απάντησε ότι «μου είναι αδιάφορο».
Ο κ. Πολύδωρας χαρακτήρισε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί για τις τηλεοπτικές άδειες ως «βραχυκύκλωμα» και έκανε λόγο για «τιμητική πρόταση».
Ερωτηθείς για την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας η οποία λίγο πριν την είσοδό του στο Μαξίμου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση για «επικοινωνιακά παιχνίδια», ο Βύρων Πολύδωρας είπε ότι «εγώ δεν κάνω επικοινωνιακά παιχνίδια ούτε είδα στο πνεύμα τάση για επικοινωνιακά τεχνάσματα αλλά τάση για συναίνεση που είναι και προϋπόθεση της δικής μου παρεμβασεως».
Είπε, δε, ότι επιθυμία του είναι να επικοινωνήσει με όλους τους αρχηγούς των κομμάτων και να εκθέσω τις απόψεις μου στον ΠτΔ με πνεύμα συναινετικό.
«Θέλω να είμαι παράγοντας θεσμικής εξομάλυνσης» κατέληξε ο κ. Πολύδωρας.
Νωρίτερα ο Lykavitos.gr έγραφε: 
Τον αντιμνημονιακό αρθρογράφο της «Kontranews» συνταξιούχο πολιτικό και ένθερμο υποστηρικτή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (τουλάχιστον προεκλογικά) Βύρωνα Πολύδωρα, είναι πιθανόν να επιλέξει τελικά το Μαξίμου για το ΕΣΡ.
Γελάνε και τα… τσιμέντα στην χώρα, ή αλλιώς τα πολιτικά αδιέξοδα του Μαξίμου θα πρέπει να είναι μοναδικά στα χρονικά – εάν βεβαίως αυτή η είδηση επιβεβαιωθεί.   
Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε λίγο πριν τις 12 ο Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος πιθανότατα θα είναι το πρόσωπο έκπληξη που ετοιμάζεται να προτείνει η κυβέρνηση για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ όπως διέρρεε νωρίτερα κυβερνητική πηγή στη διάσκεψη των προέδρων το απόγευμα της Δευτέρας.
http://www.lykavitos.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός δεν ήταν που έγινε Πρόεδρος της Βουλής για ένα βράδυ και πρόκαμε και προσέλαβε τη κόρη του ως υπάλληλο της Βουλής?

Ανώνυμος είπε...

NAI, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΗ
ερμη αριστερα τι καταντια ειναι αυτη

Ανώνυμος είπε...

Σωστός!!!

Η Πελασγία από ψηλά