Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Μαλιά κουβάρια στο ΠΑΣΟΚ για την περίεργη απόφαση της Φώφης να στηρίξει τον Παππά

Κρίση στο ΠΑΣΟΚ, μετά το «ναι» στις τροπολογίες Παππά.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πήρε σαφείς αποστάσεις από την επιλογή της ηγεσίας. «Δεν ψήφισα τίποτα εγώ – Δεν με ρώτησε κανείς» δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αποκάλυψε πως είχε ζητήσει να συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα.
Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκπέμπει ένα καθαρό πολιτικό μήνυμα – Πρέπει να διαφυλάξουμε τη συλλογικότητα, συνέχισε στο σκεπτικό του ο Ευάγγελος Βενιζέλος και υπογράμμισε με νόημα πως είναι θεματοφύλακας των διαδικασιών.
Ο διάλογος με τους δημοσιογράφους είναι χαρακτηριστικός:

– Παρά τη σκληρή κριτική ψηφίσατε
– Δεν ψήφισα τίποτα εγώ
– Το ΠΑΣΟΚ όμως ψήφισε
AdTech Ad
– Δεν με ρώτησε κανείς. Είχα ζητήσει να συνεδριάσει η ΚΟ για να αποφασίσει.
Ο κ. Βενιζέλος είπε ακόμη πως αν γινόταν ονομαστική ψηφοφορία θα ψήφιζε σύμφωνα με την άποψή του και άφησε αιχμές για κενά στη δημοκρατική λειτουργία του ΠΑΣΟΚ.
Μίλησε μάλιστα για… τρολ που κινούνται στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και τα οποία τον εγκαλούσαν όταν έκανε αίτηση αντισυνταγματικότητας.
«Όταν κατηγορούμε τους άλλους για τη στάση τους απέναντι στην κυβέρνηση θα πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα» συνέχισε την κριτική του και επισήμανε πως ο ίδιος δεν είναι παιδί του κομματικού σωλήνα και δεν έκανε μια διαδρομή κομματικά προστατευμένη.
Χαρακτήρισε αφελή την κατηγορία πως ο ίδιος συμπλέει με τη ΝΔ. Η ΝΔ προσχώρησε στις θέσεις μας, τόνισε και αναφέρθηκε στη δική του στάση απέναντι στον νόμο Παππά:
«Δεν έχω ασκήσει απλώς κριτική. Είμαι στην πρώτη γραμμή κατά ενός εγχειρήματος βαθιά αντιδημοκρατικού και επικίνδυνου. Ζητήσαμε η κυβέρνηση να προσαρμοστεί στην απόφαση του ΣτΕ. Η σύμφωνη γνώμη δεν είναι αποκλειστική αρμοδιότητα που αναφέρει το Σύνταγμα». 
Τέλος, επανέλαβε πως ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές γιατί η χώρα χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση με τη συμμετοχή όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων. Δεν υπάρχει λύση από την παρούσα Βουλή, κατέληξε.
Οργισμένη αντίδραση και από Θανάση Χειμωνά
thanasis-xeimwnas-upopsifios-proedros-tou-pasok_4.w_hr
Βολές κατά του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Γραμματέας Πολιτισμού του κόμματος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Θανάσης Χειμωνάς, με αφορμή την υπερψήφιση των τροπολογιών για τις τηλεοπτικές άδειες από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
«Είμαι στο ΠΑΣΟΚ απο το 2012. Για πρώτη φορά ντρέπομαι για το κόμμα μου», έγραψε στο Facebook o Θανάσης Χειμωνάς.
http://www.lykavitos.gr

2 σχόλια:

  1. Αντε φωφη δειξε λιγο απο παλαιο ΠΑΣΟΚ. Διεγραψε. Ετσι κι αλλιως βαριδι ειναι. Συντροφοι που ειτε ψηφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ειτε απειχαν το περιμενουν αυτο. Ο βαγγελης η θεση του ειναι στην κεντροδεξια. Πατε μαζι με τον Παπανδρεου και θα δεις οτι στις εκλογες που θα ερθουν, οποτε ερθουν, το νεο που θα προκυψει θα ειστε αξιωματικη αντιπολιτευση. Αντε, φωφη τολμησε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ...ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά