Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Θα χρειαστεί «καθαρά» ΜΜΕ όταν θα καθίσει στο σκαμνί

Πόσο γελοίο θέαμα. Οι πολέμιοι της διαπλοκής τα παιδιά της Αριστεράς που ήρθαν να καθαρίσουν την κόπρο του Αυγεία, οι τίμιοι και ηθικοί παπάδες και παπατζήδες, να δίνουν μάχη για να διασωθεί ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη.
Και μάλιστα, όχι γιατί πονάνε για το μέλλον των εργαζόμενων. Αλλά γιατί θέλουν να δημιουργήσουν το ΣΥΡΙΖΑ paper και να ελέγξουν μεγάλο μέρος του Τύπου στην Ελλάδα. Τι θα μείνει να κάνει αντιπολίτευση; Το Mega δεν υπάρχει, τα υπόλοιπα κανάλια έτσι κι έτσι, ανάλογα με τις ορέξεις (και τις δουλειές των αφεντικών), ο Μπόμπολας… η νέα γάτα των Ιμαλαΐων στις συναντήσεις με Τσίπρα και Παππά. Έχουν την Αυγή, το συγκρότημα του Χατζηνικολάου όπου φυσάει ο άνεμος, η Καθημερινή δεξιά πάντα αλλά χωρίς να παίζει σκληρό ροκ. Έμεινε ο Μαρινάκης να κάνει πόλεμο με τα μέσα που (δεν) διαθέτει αλλά κανείς δεν τους δίνει σημασία και το Πρώτο Θέμα. Με ΕΡΤ φουλ ΣΥΡΙΖΑ και τα τηλεγραφήματα του ΑΠΕ να γράφονται στο Μαξίμου το μόνο που
έμεινε για τον Τσίπρα ήταν η κυριαρχία στα Νέα και στο Βήμα. Και πλέον, με τη βοήθεια του Ψυχάρη που δεν πληρώνει και των θαλασσοδανείων που διογκώθηκαν η πίτα έχει κοπεί και μοιράζεται στους «κολλητούς».
Οι πληροφορίες του Antinews λένε δύο πράγματα:
1.Ότι το σόου με τον γίγαντα τεχνοκράτη Μουλόπουλο που είναι το πρόσωπο των ημερών στήθηκε κατόπιν συμφωνίας που κλείστηκε στη συνάντηση που είχαν στις γιορτές στον ΔΟΛ οι Μπόμπολας, Ψυχάρης, Παππάς και ο ίδιος ο Μουλόπουλος που, όπως θυμάστε, είχε πάει για χρόνια πολλά και φοντανάκι. Τότε είχε βγάλει μια γελοία ανακοίνωση τύπου «μάλιστα κ. Ενωματάρχα» κι έλεγε ότι θα ενημερώνει τη ΝΔ για τις κινήσεις του. Στη συνάντηση αυτή λοιπόν συμφωνήθηκαν τα εξής: Να φύγει ο Ψυχάρης έστω για τα μάτια του κόσμου, να μην πάει φυλακή και να μην αναγκαστεί να εκταμιεύσει μεγάλο ποσό ως εγγύηση γιατί θα ήταν υποχρεωμένος να τα φέρει από τις off shore που τα έχει ή να σπάσει κάποιο ομόλογο στο οποίο έχει βάλει αρκετά φράγκα, αλλά έτσι θα αποκαλύπτονταν και όλοι όσοι είχαν τοποθετηθεί εκεί. Η μυστική συμφωνία επισφραγίστηκε από την κυβέρνηση δια του Παππά και ορίστηκε ο αντικαταστάτης Μουλόπουλος. Στόχος; Να κρατηθεί στη ζωή το μαγαζί μέχρι να μπορέσουν οι τράπεζες να οδηγηθούν σε κούρεμα αφού πρώτα ψηφιστεί το ακαταδίωκτο των στελεχών.
2.Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι διάφοροι αριστεροί νταραβεριτζήδες έχουν βγει στην αγορά και ψάχνουν για επενδυτές που θα ήθελαν να βάλουν λεφτά στον ΔΟΛ, να τον πάρουν κοψοχρονιά με αντάλλαγμα να δημιουργήσουν ένα αριστερό μαγαζί. Πρόκειται, όμως, για στάχτη στα μάτια καθώς οι φήμες λένε ότι το deal έχει κλείσει εδώ και καιρό με τον Μπόμπολα που θυμίζουμε έχει μετατρέψει το Έθνος σε Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Μια εφημερίδα η οποία επίσης να θυμίσουμε ότι διευθύνεται από έναν άλλον… Μουλόπουλο, έναν Συριζαίο διευθυντή ο οποίος έκλεινε και τα μυστικά ραντεβού του Τσίπρα με τον Μπόμπολα. Το σχέδιο προβλέπει μεγάλο κούρεμα στο σύνολο των δανείων των δύο Συγκροτημάτων που ανέρχονται σε 500 εκατ. ευρώ, να μπουν κάποια λεφτά από τους επενδυτές, να απολυθούν μερικές εκατοντάδες εργαζόμενοι, να γίνουν δραματικές μειώσεις στους μισθούς και ο Μπόμπολας να αναλάβει το μάνατζμεντ. Ποιος θα είναι ο πολιτικός προσανατολισμός, ρίξτε μια ματιά στην εφημερίδα Έθνος και θα καταλάβετε.
Αυτή είναι η μάχη κατά της διαπλοκής που κάνει η κυβέρνηση. Ο Τσίπρας ηγείται της μεγάλης προσπάθειας για να καθαρίσει το δημοσιογραφικό τοπίο. Θα χρειαστεί άλλωστε «καθαρά» ΜΜΕ όταν θα υπογράψει τέταρτο μνημόνιο ή όταν θα καθίσει στο σκαμνί.
antinews.gr

1 σχόλιο:

  1. το σκαμνι τρεμουν και μενουν γαντζωμενοι στις καρεκλες τους
    το τελος ομως πλησιαζει και θα ειναι αμειλικτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά