Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Πάγκαλος απαντάει σε Μουλόπουλο: Με το τσογλάνι ήθελα να περιγράψω, όχι να βρίσω τον Τσίπρα

Μέχρι πρόσφατα διεύθυνε ένα λαθρόβιο κόμμα, την ΑΥΓΗ που με έλεγε «παχύσαρκο κτήνος, κήτος, γουρούνι, γερμανοτσολιά, προδότη», αναφέρει μέσω Twitter ο πρώην υπουργός.

Μέσω αναρτήσεών του στο Twitter ήρθε η απάντηση από τον Θεόδωρο Πάγκαλο στην αναφορά που έκανε στο πρόσωπό του μέσα από την συνέντευξή του στην «Αυγή» ο Βασίλης Μουλόπουλος.
Ο δημοσιογράφος, που τοποθετήθηκε επικεφαλής του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, αναφερόμενος σε όσα αλλάζουν από εδω και πέρα στο Συγκρότημα, χρησιμοποίησε ως παράδειγμα τον πρώην υπουργό. «Ο Πάγκαλος δεν μπορεί να συνεχίσει να λέει "τσογλάνι" τον πρωθυπουργό από δημόσια συχνότητα. Κανείς δεν μπορεί να το λέει αυτό ούτε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του.
Η ερμηνεία της λέξης «τσογλάνι» είναι «άτομο νεαρής ηλικίας και κακής διαγωγής», αναφέρει ο κύριος Πάγκαλος και συμπληρώνει πως «είναι προφανές ότι δεν εσκόπευα να βρίσω τον "Πρωθυπουργό"!!! Να τον περιγράψω ήθελα»!

Κατόπιν, παραθέτει κάποιους από τους χαρακτηρισμούς ("Παχύσαρκο κτήνος, κήτος, γουρούνι, γερμανοτσολιάς, προδότης") που έχει χρησιμοποιήσει για το πρόσωπό του η εφημερίδα «Αυγή», το «λαθρόβιο κόμμα» που «μέχρι πρόσφατα ο Μουλόπουλος διεύθυνε», όπως λέει και καταλήγει: «Όλα αυτά ήταν προφανώς θωπείες και όχι βαρύτατη προσπάθεια εξόντωσής μου. Ανάμεσά μας υπάρχει χάος. Συνεχώς διευρύνεται».ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι τουλάχιστον άκομψο,τά εκατό κιλά χοληστερίνης,πού σαν υπουργός τού σημίτη
γκριζάρισε,μέ τή σημαία τών Ιμίων πού τή πήρε ο ανεμος,τό μισό Αιγαίο,παρέδωσε τόν
Οτσαλάν στούς τούρκους κ.α.,είναι λοιπόν άκομψο νά καταφέρεται εναντίον οποιουδήποτε.
Δέν δικαιούται διά νά ομιλεί,ούτε αυτός ,ούτε ο μουλόπουλος,ούτε κανένας από δαύτους
πού κατέστρεψαν τήν Ελλάδα,επειδή ή θέση τους είναι κάποιο ανήλιαγο κελί σέ βραχονη-
σίδα,απλά ή τύχη τάφερε έτσι,ώστε νά καθυστερεί,γιά λίγο,ή μετάβασή τους εκεί πού
ανήκουν.

Ανώνυμος είπε...

12:15
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.......
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ

Η Πελασγία από ψηλά