Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Ο Τσίπρας δεσμεύτηκε ενώπιον της Μέρκελ πως θα υπογράψει τα πάντα !

Ετοιμάστε τα πορτοφόλια σας.
Σε επίσπευση των πρωτοβουλιών από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, προκειμένου η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος να κλείσει έγκαιρα, δηλαδή μέσα στον Φεβρουάριο, συμφώνησαν, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η Γερμανίδα Καγκελάριος, Αγκελα Μέρκελ.
Ουσιαστικά, πάντως, έχει καταστεί σαφές ότι όλοι αναμένουν την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΔΝΤ τη Δευτέρα, από την οποία θα κριθούν εν πολλοίς τα επόμενα βήματα, τόσο όσον αφορά την πρόταση των εταίρων προς την Αθήνα, όσο και σε σχέση με την στάση που η ελληνική πλευρά θα υιοθετήσει έναντι αυτής.
Η κ. Μέρκελ ενημέρωσε τον
πρωθυπουργό για τις επαφές που είχε με την τουρκική πολιτική ηγεσία, όσον αφορά το προσφυγικό και την πορεία της συμφωνίας Ε.Ε. -Τουρκίας, αλλά και για το Κυπριακό.
Ο κ. Τσίπρας, σε απάντηση και των νέων προκλητικών δηλώσεων από την πλευρά της Άγκυρας, υπογράμμισε ότι η Τουρκία πρέπει να σέβεται το διεθνές δίκαιο και ότι οι προκλητικές διεκδικήσεις και ενέργειες στο Αιγαίο υπονομεύουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την ειρήνη και σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής.
lykavitos.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τσιπράκο.....δέν υπάρχει σάλιο,,,καί τώρα τραγούδα.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατι?πρωτη φορα ειναι?και με τα δυο χερια.

Η Πελασγία από ψηλά