Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Οργισμένη αντίδραση Λυκούδη για τον θρασύτατο και μοιραίο Κουβέλη

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του θρασύτατου και μοιραίου τέως προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, και σχετική με την πρόταση για να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος εκείνη την περίοδο υπήρξε κορυφαίο στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, μιλώντας οργισμένος στο Βήμα Fm είπε:
«Είναι η πρώτη φορά που θα πω δυο-τρία πράγματα παραπάνω και θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην μου ζητήσετε λεπτομέρειες επί των θεμάτων αυτών. Δεν θα έμπαινα ποτέ σε μια τέτοια συζήτηση, αν δεν είχα μπροστά μου την προχθεσινή συνέντευξη του Φώτη Κουβέλη. Υπάρχουν και όρια».
«Υπέθετα ότι ο Φώτης Κουβέλης αποσυρόμενος δεν θα έκανε αναφορές σε μια
περίοδο εξαιρετικά δύσκολη, στην οποία οι πολιτικές του επιλογές και πρωτοβουλίες οδήγησαν τη ΔΗΜΑΡ σε έναν εκλογικό διασυρμό, με το 0,4% τον Ιανουάριο του 2015, και σε γενικότερες περιπέτειες που έχουν σχέση και με την μη εκλογή Προέδρου τότε στην χώρα» είπε ακόμα ο κ. Λυκούδης.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι «εγώ είμαι σε θέση να ξέρω πάρα πολύ καλά όλο το σκηνικό εκείνης της φάσης. Υπήρξε και σαφής πρόταση και υπήρξαν και συνεννοήσεις επί της προτάσεως. Αλλά θα ήθελα να μείνουμε μέχρι εδώ».
«Βεβαίως ο κ. Κουβέλης δίνει κάποιες ερμηνείες δικές του. Ξέρετε, στην άσκηση της πολιτικής μερικές φορές τα πράγματα απλώνονται με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να χάνονται τα ίχνη της αλήθειας. Ίσως είναι μια επιλογή. Δεν ξέρω, τι να σας πω! Πάντως αυτά που σας λέω είναι έτσι όπως σας τα λέω» υπογράμμισε.
 http://www.lykavitos.gr/

1 σχόλιο:

  1. Μοιραίος πολιτικός για τη χώρα. Παμπλουτος ''αριστερός'', ιδρυτής της μπουρδολογίας, διγλωσίας και ανέντιμης πολιτικής συμπεριφοράς. Βρήκε το δασκαλό του στο πρόσωπο του Τσίπρα. Τον ξευτίλησε πολιτικά και τον πέταξε σαν στιμένη λεμονόκουπα. Η ιστορία θα τον καταγράψει ως ενα απο τους ποιο ανέντιμους Ελληνες πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά